Najtańsze auto powiedzmy do 2 tyś

10 Gru 2011, 18:10

Jakbys budzet zwiekszyl, to by mozna bylo co z automatem poszukac.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

12 Gru 2011, 18:50

zupełnie nie o to chodzi ja mam gips na prawej nodze więc jeżeli jest tunel -środkowa konsola to nie wepchnę gipsu na gaz bo zablokuje się o hamulec

chodzi mi mniej więcej o coś takiego jak poniżej
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

12 Gru 2011, 22:53

A może taki klasyk?
[link do oferty na Allegro wygasł]
kupisz,pojeżdzisz troche a potem sprzedasz i kupisz co innego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Gru 2011, 22:10

No ciężka sprawa,czytając temat też pomyślałem o trabim no albo auto z automatem.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

13 Gru 2011, 22:16

Corsa do ktorej dalem link ma 2 pedaly gazu(dodatkowy po lewej stronie) i mozna jezdzic pewnie tylko uzywajac lewej nogi. Popatrz na 2 ostatnie zdjecia, ustawiasz ktory pedal gazu ma byc opuszczony i uzywasz lewy lub prawy.
Czimi
Stały forumowicz

13 Gru 2011, 22:20

No tak tylko że autor tematu jest z Katowic a Corsa stoi w Grudziądzu i kosztuje ponad 4kafle.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

VII edycja Summer Cars Party 2013
    7-8 września odbędzie się kolejna siódma już edycja największego show motoryzacyjno- muzycznego w Polsce. Niesamowita liczba fanów SCP, która w 2012 roku sparaliżowała na wiele godzin ruch w Katowicach ...
    Inteligentne oświetlenie MATRIX LED ŠKODY bez tajemnic
    Co dokładnie kryje się pod nazwą oświetlenie Matrix LED, które zastosowano w najnowszym odświeżonym modelu ŠKODY SUPERB? Jakie są zalety tej technologii i dlaczego zapewnia jeszcze większy poziom bezpieczeństwa ...

13 Gru 2011, 22:23

No dlatego napisalem jakby budzet zwiekszyl. :D
Czimi
Stały forumowicz

14 Gru 2011, 12:29

No może poleciałem troche z tym trabim no ale nie ma on konsoli środkowej więc dlatego go podałem.
Moim zdaniem poczekaj aż Ci sie noga zagoi bo takto nie ma co szukać na siłe auta.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

15 Gru 2011, 14:25

Panowie dzieki za odpowiedzi , rozwiazałem temat mam maluszka od sąsiada mojego kuzyna który własnie zmarł (świeć panie nad jego duszą) maluszek był inwalidzki ów pan nie miał prawej nogi , hamulec i gaz jest w rączce obok kierownicy stan ,no wiele pozostawia do życzenia ale pali jeździ no i kosztował CAŁE 500 zł :D więc nie żal bedzie go zezłomować jak wyremontuje w lecie busa.Pozdrawiam
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

15 Gru 2011, 15:17

Że tak powiem szczęście w nieszczęsciu ale życze szerokiej drogi :wink:
Barol
Awatar użytkownika

15 Gru 2011, 21:11

Dzięki :) i do spotkania na drogach 8)
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

15 Gru 2011, 22:13

No może kiedyś bo mieszkam nie daleko :mrgreen:
Barol
Awatar użytkownika

28 Sty 2012, 01:09

Panowie znowu muszę odświeżyć temat , a mianowicie jutro maluszek zostanie sprzedany mimo tego ze nigdzie nie zamieszczałem ogłoszenia i nie miałem go zamiaru sprzedawać aż do ukończenia naprawy busa.Jak się okazało sąsiad kuzyna(ten który zmarł) obiecał maluszka jakiemuś koledze a właściwie jego wnukowi ze jak będzie sprzedawał do właśnie jemu dla wnuka inwalidy ów pan własnie dowiedział się że maluszek poszedł do mnie i zadzwonił (odbylismy długą rozmowe) więc postanowiłem go sprzedać i to z zyskiem nawet.
więc szukam auta dla siebie i postanowiłem ze kupie golfa III myslę że to najrozsądniejsza opcja , jak się wam wydaje ile trzeba wydać na to auto zeby nadawało się do jazdy bo tak przegladam i oferty są od 1 tyś do 9 tyś , czy ktoś juz przerabiał ten temat ? jest wielce prawdopodobne że samochód trafi do mojego ojca jak ukończę remont busa, w ogóle co wybrać diesel czy benzynę +lpg (choć mało jest z gazem na rynku w okolicach Katowic a diesli od czorta :lol: ) , ja ogólnie będę śmigał nim do pracy , a ojciec na zakupy
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Sty 2012, 09:33

Na Golfa jakiegoś wmiare ogarniętego musisz wydać z 4tysięcy najmniej,fakt są tańsze ale raczej są to skarbonki.
Zobacz choćby tego Golfa [link do oferty na Allegro wygasł] plus do tego jakiś gazik.
Barol
Awatar użytkownika

28 Sty 2012, 18:16

no wyglada całkiem całkiem tylko zobaczymy ile cena pójdzie jeszcze do góry , muszę w poniedziałek coś jechać zobaczyć
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika