Najtańsze auto powiedzmy do 2 tyś

28 Sty 2012, 21:53

Niewiem ile masz kasy ale może ten Golf [link do oferty na Allegro wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

19 Lut 2012, 01:53

jednak nie kupiłem nic złozyłem do kupy busa i śmigam
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

03 Lis 2012, 23:27

odświeżam temat busa sprzedałem i... kupiłem kolejnego i.... szukam nadal auta do śmigania na zimę (co prawda busem też mogę jeździć ale szkoda go w zimie po soli śniegu itp no i muszę busa trochę doprowadzić do porządku , hamulce blacha silniczek itp , więc został bym bez auta , a do pracy trzeba czymś dojechać , na rowerze już trochę zimno , więc coś muszę kupić , chciał bym pozostać wierny marce VW :) myślę nad golfem II taki sam ładny kant jak ten mój pomarańczowy , czy to dobry pomysł i można kupić zdrowego golfika , bez dziur i w miarę sprawnego za 2 tyś
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

04 Lis 2012, 12:47

Jakbyś szukał wczesniej to u mnie w mieście był do sprzedania ładny Golf I w dieslu,poszedł za 1500zł.
Ogólnie II możesz szukać ale nastaw sie na dłuższe szukanie ponieważ tych aut w przyzwoitym stanie jest już bardzo mało.
Ja od siebie dodam to [link do oferty na Allegro wygasł] widziałem go na żywo nawet wczoraj na tym parkingu i wygląda na zadbanego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

04 Lis 2012, 21:17

Miałem kadeta i jego następcę Nexię i nigdy więcej w życiu , bardzo źle wspominam obie sztuki :no:

edit: po obejrzeniu tego

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

stwierdzam że auto nie warte nawet tych 1500 zł
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

04 Lis 2012, 23:00

No tak ale nie spodziewajmy sie igły za 1500zł..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

04 Lis 2012, 23:21

Za 1500zł to roweru jakiegoś lepszego nie kupisz a my tu o samochodzia mówimy. Swoją drogą dość uczciwy wydaje się sprzedawca kadeta robiąc taki filmik z wadami a nie szpachlując i wychwalając jaki to on nie jest idealny za te pieniądze.
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Rok produkcji: 2006

04 Lis 2012, 23:54

no na pewno uczciwy ale można trafić nie szpachlowane auto bez dziur , co do mechaniki to zawsze mozna sobie ją zrobić samemu byle przejeździło zimę bez napraw ogólnie mam kasy więcej ale nie chcę pakować jej w stare auta a na lepsze to trzeba mieć około 10 x tele czyli min te 20 tyś , a na chwilę obecną moim oczkiem w głowie jest pomarańczowa westa z fotek a liczę że trzeba do niej dołozyć min 3 tyś więc rozumiecie mnie .Pozdrawiam
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

05 Lis 2012, 00:17

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

05 Lis 2012, 11:47

No ten maluszek całkiem przyjemny.
Mówisz chcesz Golfa,tutaj masz ładną sztuke [link do Tablica wygasł] a od siebie [link do Tablica wygasł] i to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

05 Lis 2012, 12:00

hmmm auto do 2 tysiaków tico zmieścicie się nawet w tysiaku hehe a w przerwach zakupus samochodów polecam stronkę z fajnymi niuniami: http://x.berith.pl/sexdzielnica
sexy28
Nowicjusz

Auto: Audi

05 Lis 2012, 12:03

Zamiast Tico to już wole kupić CC..
TFSI
Stały forumowicz

05 Lis 2012, 12:05

haha co ty samochody fiata nigdy w Życiu wiem jestem fanem Daewoo i takie zawsze miałem samochody:):) Obecnie tico i sprawdza się super:):) od fiató na zawsze daleko./.... to woel rower od czinklaczento albo włąsne nogi:):)
sexy28
Nowicjusz

05 Lis 2012, 12:12

Jakiś konkretny przykład?Czy nie miałeś a wyciągasz stereotypy?Jako że mam doświadczenie niemałe z Fiatami to moge je polecić a od Tico fakt również ja bym sie trzymał z daleka,może i jest ekonomiczne ale blacha tam jest cienka jak karton,przy stłucze przy 40-50km/h auto składa sie własnie jak karton.
Barol
Awatar użytkownika

05 Lis 2012, 12:14

Miałęm jeszcze lanosa i gitez, a dla kogoś kto ma do przeznaczenia tylko tysiąc złotych to tico już kupi za 900 złotych i 100 na oc zostanie.....:):)
sexy28
Nowicjusz