stasiu1971 o tym Golfie wspominałem wcześniej [link do oferty na Allegro wygasł] auto sprzedaje osoba która siedzi w świecie motoryzacyjnym już troche czasu (nie mówie o tym dziadku )
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Baryłka ropy naftowej i jednostka objętości Baryłka ropy naftowej to standardowa jednostka miary stosowana w przemyśle naftowym do określania ilości ropy naftowej. Jedna baryłka odpowiada 42 galonom amerykańskim lub około 159 litrom. 1 bbl (baryłka ropy naftowej) = ...
Na pewno wart zobaczenia w połowie tygodnia jadę w tamte okolice to na niego luknę , tak ogólnie zastanawia mnie jedna rzecz nie tylko w tym ogłoszeniu , dlaczego każdy sprzedający tak doinwestowuje auto przed sprzedażą i wymienia tyle części a po tem je chce sprzedać za parę groszy
za 2,5 tyś to możesz kupić akcesoria do tiuningu a nie samochód jak już taki znajdziesz to będzie to złom po "młodym gniewnym" który go zajechał na amen
no spoko a jak amm tico i chce tuning:) to co ile dam?? mam kupic czesci i isc z nimi do pierwszego lepszego mechanika?? jestem laikiem ale samochodó miaęłm juz sporo a co na to poradze że chce sie wyrózniać:(:(
Fajnei, że mi Pomagasz:):) chciałbym jakis plusz na kierownice ale nei różowy no i jakieś fajne ozdoby na skrzynie biegów nop i felgi, żeby były niebieskie i poprawić wygląd swiateł na drapieżne da sie takei cos wykonać??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.