Najtańsze auto powiedzmy do 2 tyś

12 Lis 2012, 10:28

no spoko:):) ale czym pomalować felgi żeby nie zeszło:):) a te żarówki jaki koszt i gdzie kupić bow normal;nyhc sklepach w;polsce neic hcą pomagać....w kwestii tuningu...żenada
sexy28
Nowicjusz

Auto: Audi

12 Lis 2012, 10:46

http://www.speedfight.pl/viewtopic.php?f=4&t=28075
co do soczewek to pytaj już na forum Tico czy ktoś może nie chce sprzedać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Lis 2012, 13:20

stasiu1971 jak chcesz auto żeby tylko przejeżdzić zime to kupuj co lepsze,ofert jest dużo.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] w tym komisie mają dużo tanich aut
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

13 Lis 2012, 13:33

fiaty to se darujcie nigdy nie miaęłm i nie bede miec tych guwnianych aut Daewoo rządzi:):) Jezdzilem lanosem teraz tico maja the ebst silniki:):) predzej braknie paliwa niz sie daewoo zepsuje silnik:):)
sexy28
Nowicjusz

13 Lis 2012, 13:36

to lepszy będzie ford kia ładny i tani:)
sexy28
Nowicjusz

13 Lis 2012, 13:38

a Daewoo też są idealnymi samochodami dla swieżo upieczonych kierowców co nei mają kasy bos amochody są tańsze niz rowery i w fajnyms tanie co prawda kupując samochód trzeba zajrzeć do mechanika aby wiedzieć,, czym się jeździ ale kupując daweoo za tysiaka mozemy meić znacznie mneij problem ów jak ja jak kupiłem tuningowaną calibre za 3000.....
sexy28
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Samochód elektryczny przyszłości
    Lexus LF-30 Electrified, to samochód koncepcyjny z prawdziwego zdarzenia, który wybiega daleko w przyszłość. Zastosowane w nim innowacje nie ograniczają się bynajmniej do napędu elektrycznego i futurystycznej ...

13 Lis 2012, 15:37

Dużo jest aut do dwóch tysięcy
Ostatnio edytowany przez ArteK, 14 Lis 2012, 00:44, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Usunięty link nie zgodny z regulaminem.
sexy28
Nowicjusz

13 Lis 2012, 17:48

Znajomy sprzedaje [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co do ceny zawsze sie można dogadać a technicznie wiem że auto tip top.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

11 Mar 2013, 00:18

a ja dalej bujam się westą i nic nie kupiłem , czy ktos może wie o jakimś cinqecento w gazie minimum 900 cm z okolic Katowic ( allegro mam opanowane :D ) jak widze ten samochód mozna naprawiać za grosze :) np cały komplet hamulcowy (tarcze klocki szczęki bębny tłoczki itp) to niecałe 300 zł a na dupowóz do pracy wystarczy bo i po co większy jak zawsze sam jeżdżę
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

11 Mar 2013, 11:51

Dlaczego zaraz w gazie ludzie sami sie pchają w kłopoty.Kuzyn miał 3 miesiące temu na sprzedarz citroena zx 1.4 1996 przebieg prawdziwe 180 tyś km od nówki w rodzinie wystawił za 1900 zł to miał 3 telefony jeden nawet przyjechał chciał kupić nówkę z salonu za 1.5 tyś ludzie wymyślają i szukają nie wiadomo czego a auto było w pełni sprawne i bez rdzy fakt było widać że miał malowane parę wgniotów drzwi z lewej strony ale bez przesady i do tego auto palił 6 l ojeu między wymianą uszczeniacze do wymiany ale było pewne a on sam naprawiał tylko elementy przedniego zawieszenia i na dodatek dobrze wyposażone .Autko zostało kupione przez sąsiada kupił chłopak co zdał ledwo prawo jazdy i chwali sobie auto jak kupił nic nie robił przy aucie a dał 1400 zł .Ludzie powariowali kupują stare golfy 2/3 i inny markowy sprzęt i szukają tylko lpg wymęczony do granic możliwości a nie interesują się zbytnio stanem bo ma być tanio a ta taniość jest mylna bo więcej wydadzą na samego mechanika niż zaoszczędzą na paliwie a gdzie części
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

11 Mar 2013, 13:50

A może taka Fiesta [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] sprzedaje ją chłopak z mojej ulicy który zawsze stara sie dbać o auta a ta Fiesta jeszcze troche czasu pojeżdzi spokojnie.
Barol
Awatar użytkownika

11 Mar 2013, 21:43

nie , postanowiłem postawić na cienkiego i tylko takiego szukam najważniejsze żeby był idealny stan blach (BRAK RDZY) resztę można ogarnąć za 1 - 1,5 tyś zł za drugie tyle auto i powinno być ideał na dojazdy do pracy i do sklepu jak juz pisałem posiadam VW T3 Westfalia więc służy na inne wyjazdy , no w sumie teraz nim śmigam nawet do pracy jego spalanie to 10l ON a w lecie 9l ON w trasie 8l ON wiec dla tego szukam cienkiego w gazie tym bardziej że mogę tankować gaz po cenie zakupu przez stację
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika

12 Mar 2013, 12:06

[link do Tablica wygasł]:
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

12 Mar 2013, 20:31

Ogólnie spoko ale z 5.5 w mieście to coś mu się pomyliło chyba że nie na 100 km tylko 75 km w długiej trasie da się osiągnąć nawet ciut więcej jak 6.
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

12 Mar 2013, 22:25

wyglada bardzo ciekawie , ale na razie tylko "Orange poczta głosowa" wiec nic się na razie nie dowiedziałem , ale jutro jeszcze popróbuję
stasiu1971
Początkujący
Awatar użytkownika