Nakrętki do felg

04 Lip 2017, 12:19

Witam.
Dostałem 15 nakrętek do felg od brata i nie chcę sobie zaśmiecać półek z narzędziami więc postanowiłem je sprzedać. Jest tylko jeden problem. Nie mam żadnych parametrów bo na nakrętkach nic nie pisze. Brat też o nich nie wie dużo. Przydałaby mi się lekka pomoc
kuba888
Obserwowany

Auto: Peugeot 307

04 Lip 2017, 12:57

Wygladaja na forda,honde,toyote.
kuba888 napisał(a):postanowiłem je sprzedać.
jedna NOWA kosztuje okolo 5/7 zl to nie wiem za ile je sprzedaz i kto je kupi.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

05 Lip 2017, 10:47

Raczej szkoda zachodu nawet jak je sprzedasz po 1zł bo wątpię żeby ktoś dał więcej to i tak jak będziesz chciał gdzieś wystać to jeszcze skazują Cię za prowizję.

Żeby dopasować te nakrętki musisz sprawdzić średnicę otworu oraz skok gwintu. Wtedy będziesz mógł ustalić modele samochodów do których one się nadają.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zima za kierownicą - jak się do niej przygotować?
    Do początku kalendarzowej zimy pozostało jeszcze kilka dni, ale już teraz zdarzają się mroźne, a nawet śnieżne dni. Dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do jazdy w trudnych warunkach. Na co powinien zwrócić ...
    Jak wydostać się z tonącego auta?
    Samochód, który wpadnie do wody znika pod jej powierzchnią w ciągu około 60 sekund, przy założeniu, że drzwi pozostają zamknięte. To czas na wydostanie się z wody pasażerów. Po otwarciu drzwi woda zalewa ...