Witam. Dostałem 15 nakrętek do felg od brata i nie chcę sobie zaśmiecać półek z narzędziami więc postanowiłem je sprzedać. Jest tylko jeden problem. Nie mam żadnych parametrów bo na nakrętkach nic nie pisze. Brat też o nich nie wie dużo. Przydałaby mi się lekka pomoc
Raczej szkoda zachodu nawet jak je sprzedasz po 1zł bo wątpię żeby ktoś dał więcej to i tak jak będziesz chciał gdzieś wystać to jeszcze skazują Cię za prowizję.
Żeby dopasować te nakrętki musisz sprawdzić średnicę otworu oraz skok gwintu. Wtedy będziesz mógł ustalić modele samochodów do których one się nadają.
Zima za kierownicą - jak się do niej przygotować? Do początku kalendarzowej zimy pozostało jeszcze kilka dni, ale już teraz zdarzają się mroźne, a nawet śnieżne dni. Dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do jazdy w trudnych warunkach. Na co powinien zwrócić ...
Jak wydostać się z tonącego auta? Samochód, który wpadnie do wody znika pod jej powierzchnią w ciągu około 60 sekund, przy założeniu, że drzwi pozostają zamknięte. To czas na wydostanie się z wody pasażerów. Po otwarciu drzwi woda zalewa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.