Cześć, na lampach w mojej astrze H pojawił się nalot, wygląda to na zarysowanie lecz tylko 1 lampa to ma, druga jest w doskonałym stanie. Próbowałem to wypolerować taką pastą [link do oferty na Allegro wygasł] ale nie widać żadnych efektów, używałem tej pasty do lamp w civic VI i matizie, tam wystarczą 2-3 zabiegi i lampy wyglądają jak nowe, a w oplu się nie sprawdza. Czy jest jakaś dobra pasta do polerowania takich lamp? Czy pozostaje jakaś inna metoda?
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
BMW 520d EfficientDynamics Edition BluePerformance Przyjazny dla środowiska, zrównoważony ekologicznie, nowatorski – oto atrybuty, jakimi musi wyróżniać się zwycięzca w tej kategorii. Najlepsze pod tym względem okazało się BMW 520d EfficientDynamics Edition ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.