Witam wszystkich Mam małe pytanko. Co oznacza w napędzie dołączonym ręcznie że przedni most jest dołączany tzw. -Na sztywno- jeśli moglibyście mi to wytłumaczyć na Przykładzie suzuki jimny którego jestem właścicielem
norbi1997 napisał(a):przedni most jest dołączany tzw. -Na sztywno-
Chodzi zapewne o to że jak zapniesz przedni most to będziesz miał cały czas 4x4, a nie tak jak w niektówych autach gdzie załączany jest elektronicznie tylko w pewnych warunkach.
Czym jeżdżą Amerykanie? Najpopularniejsze luksusowe SUV-y w USA Mieszkańcy Stanów Zjednoczonych słyną z nieco innych upodobań motoryzacyjnych niż Europejczycy. Ale po obu stronach Atlantyku moda na wyżej zawieszone, pojemne i wygodne auta trwa w najlepsze, chociaż za oceanem popularnością ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.