Naprawa blacharska Ibiza 2fl

07 Sty 2019, 15:33

Witam, mam do naprawy nadkole po tym jak na podwórku koło domu cofające auto wjechało w moje lewe nadkole. Po tym zdarzeniu minął może miesiąc, ewentualnie kilka dni dłużej i po uderzeniu całe nadkole zardzewiało od wewnątrz nad kołem i rdza zaczyna wychodzić na boczną blachę auta, które już widać, dodatkowo powstało wgniecenie i rysa w kolorze tamtego samochodu i teraz moje pytanie, ile taka naprawa by wyniosła aby przywrócić nowiutki stan zanim do tego doszło? Dorzucam zdjęcia w załączniku

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Ostatnio edytowany przez D3n5e4, 07 Sty 2019, 15:52, edytowano w sumie 1 raz
D3n5e4
Nowicjusz

07 Sty 2019, 15:44

Ok 700zł.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

07 Sty 2019, 15:49

Mógłbyś powiedzieć mi co się wlicza w tę cenę? I czy to jest razem z robocizna? Pozdrawiam
D3n5e4
Nowicjusz

07 Sty 2019, 15:59

Naprawa blacharska czyli klepanie błotnika i uszczelnienie poszycia ze konstrukcja główna
Lakierowanie i zabezpieczenie antykorozyjne
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Przyczyny wpadnięcia w poślizg podsterowny i nadsterowny
    W okresie jesienno–zimowym zdecydowanie zwiększa się ryzyko wpadnięcia w poślizg. Leżące liście, kałuże, śnieg i lód – to czynniki sprawiające, że ślizgamy się po nawierzchni. Należy jednak pamiętać o tym, ...