Naprawa Blacharska VW Transporter T6 z 2018 r (koszt 60 tys zł)

15 Lip 2019, 17:35

Witam nie dawno zakończyłem naprawę blacharską Transportera

Z racji ze nie ma zdyt duzo filmików dotyczącej napraw blacharskich według technologi ASO postanowiłem dac w tym temacie cos od sb, mam 25 i 5 lat doświadczenia w zawodzie a to jedna z moich najpoważniejszych napraw, Zapraszam do obejrzenia i oceny mojej pracy,
Bd wdzięczny za pomoc w rozpowszechnieniu mojego kanału poprzez subskrubcje i komentarze , Pozdrawiam
BlacharzASO94
Obserwowany

15 Lip 2019, 20:55

Robota wykonana na poziomie, takich blacharzy nam trzeba, ja jako lakiernik niestety muszę pracować z partaczami i bardzo nad tym ubolewam. Jak Ci idzie robota na kleju? Mam zastrzeżenia co do lutospawania, spaw jest wtedy miękki, ja używam tylko w miejscach gdzie nie ma opcji zabezpieczenie takiego spawu od wewnętrznej strony. Szkoda że nie pokazałeś jak wygląda guma uszczelniająca między pasem tylnym a podłogą.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

16 Lip 2019, 20:44

Uzywamy do takich rzeczy teroson 5055 i naprawde sie sprawdza ( robilismy testy sprawdzające wytrzymałosc) jesli chodzi o spaw to dobrze połozony jest bez zarzutu, pełny przetop po drugiej stronie i nie ma opcji ze cos pusci albo bd pracowac, ale to samo słyszałem od lakierników ktorzy mieli podobne doświadczenie z partaczami typu "reszta szpachla" xd
BlacharzASO94
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Avensis silnik 2.0 D-4D Powerboost
    Avensis 2.0 D-4D Powerboost rozwija moc 150 KM (o 26 KM więcej niż w przypadku wersji seryjnej) oraz moment obrotowy 350 Nm (w zakresie 1600-2800 obr./min., o 40 Nm wiecej niż w przypadku wersji seryjnej). Dzięki temu przyśpieszenie ...