Naprawy Kart Pilotów Renault

12 Lis 2015, 18:23

Witam!
Trafiłem ostatnio na świetnego gościa naprawiającego karty czytniki piloty do Renault-są dość awaryjne, a w 90%przypadków naprawialne. Gościu jest z Warszawy, naprawia wszystko bardzo szybko-zazwyczaj od ręki w ciągu 1,5-2h i to w niskich cenach.
W serwisie naprawa/wymiana to droga rzecz - koszt samego pilota 650zl i długi czas oczekiwania. Orientacyjny koszt naprawy u niego kształtuje się od 60 - 150zl w zależności ile układów jest do wymiany. Jeżeli karta jest porozrywana, popękana lub posiada inne uszkodzenia mechaniczne lub zawilgocenia- wycena naprawy indywidualna
Pilot można przywieźć albo przysłać pocztą, wtedy on odsyła.Wystarczy się umówić i w ciągu 2 h naprawi nam prawie każdą usterke
Naprawdę człowiek godny polecenia
Polecam gorąco
Myślę że się nie pogniewa jak go wpiszę na forum [reklama]
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 13 Lis 2015, 22:27, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
jankow12
Obserwowany

Auto: Renault CLio

12 Lis 2015, 21:06

Ja myślę, że się nie pogniewa bo to przecież reklama nie obiektywna ocena. Zresztą z forum Megane zostało już usunięte. Tylko, że tam miałeś Megane a tu masz Clio. Poza tym dość awaryjne to chyba ty miałeś, bo ja mam i co najmniej 6 osób, które znam bardzo dobrze a mają Renualt nie mają z kartami problemu. Owszem zdarzają się przypadki awarii, ale pisanie, że są dość awaryjne jest co najmniej nie na miejscu.
krzysxx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 9-1993
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Megi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

700 tysięcy aut elektrycznych na koniec 2017 r. w UE
    Ponad 200 tysięcy pojazdów elektrycznych zostanie zarejestrowanych w UE w 2017 r. Ogólna liczba aut z napędem elektrycznym poruszających się po drogach Starego Kontynentu może wynieść 700 tysięcy – prognozuje ...