Narzędzia do warsztatu samochodowego

07 Paź 2019, 23:12

Cześć,
Gdzie kupić narzędzia do warsztatu typu prasy, wciągarki i wyciągarki, podnośniki itd. Macie swoje sprawdzone miejsca (najlepiej żeby wszystko było w jednym miejscu), pozdrawiam
EmilP90
Nowicjusz

08 Paź 2019, 13:23

Są firmy które się w tym specjalizują (nie będę reklamował) ale czasem nie warto wszystkiego kupować w jednym miejscu. Najlepiej szukać konkretnych rzeczy i sprawdzać porównując ceny.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

11 Paź 2019, 11:29

Na pewno o czymś zapomnisz bo ciężko jest o wszystkim pamiętać przy dużej ilości rzeczy, możesz sobie zajrzeć do sklepu Narzędziak bo mają spory wybór i też jednak sprawdzonych producentów, więc trochę Ci posłużą ;)
DarinCz
Nowicjusz

18 Paź 2019, 13:19

Dokładnie dobrze jest też postawić na wysokiej jakości rozwiązania, zamiast też co chwilę oddawać rzeczy do serwisu, czy znowu dokupować kolejne. Tym bardziej, że klientom teraz zaczyna ponownie zależeć na najwyższej jakości realizacji, nawet za troszkę wyższą cenę.
RomekTos
Nowicjusz

24 Paź 2019, 12:00

Poszukaj w internecie np. na narzedziak.pl , ja tam czasami zamawiam, ewentualnie rozejrzyj się po allegro, ale tutaj jest pewne ryzyko.
Makub
Nowicjusz

26 Lis 2019, 21:24

Czasami warto poszukać bezpośrednio u dystrybutora lub producenta. Też sprzedają swoje zabawki. Ja tak kupiłem najazdy od Geko.
JacekBrzez
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 10 2001
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Ford Fiesta
Paliwo: Benzyna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Polak w czołówce Toyota Gazoo Racing Trophy
    Maciej Dreszer zajmuje piąte miejsce w Toyota Gazoo Racing Trophy na półmetku sezonu. W wyjątkowym pucharze dla kierowców wyścigowych i rajdowych Toyot GT86 pula nagród wynosi 80 tys. euro. Toyota od ...