Sly1005 napisał(a):Ładna ta Kia Shuma II, będę musiał poczytać o tym aucie bo przyznam że jest dla mnie anonimowe.
Sprawdziłem z ciekawości jej historię i nie napawa optymizmem..
Auto między 2018 a 2020rokiem zrobiło raptem 1000km a parę dni temu na przeglądzie dostało negatywa,parę dni póżniej pozytywny i w dniu przeglądu wystawiony od razu na sprzedaż.. Śmierdzi na kilometr..
Sly1005 napisał(a):Właśnie ta Octavia ma seryjnie klimę, tyle że nienabita od 3 lat , nie chłodzi i sprzedawca o niej nie wspominał.
Czyli parę stówek do tysiaka na jej ogarnięcie,zawsze to jakiś argument na zbicie ceny. Jak będzie ok i jakby zszedł do 4000zł to warto się zastanowić.
Carisma to kibel z kilometra,odpuść..
Lancer patrząc na inne ogłoszenia cena wygórowana a koszt zrobienia samych nadkoli to +/- 1000zł do tego pakiet startowy (sam olej i filtry jak sprzedający wspomniał do tego dochodzi rozrząd standardowa rzecz po kupnie no i coś innego na pewno wyjdzie więc kolejne +/- 1000zł).
Do tego "Cena uważam, że jest uczciwa zważywszy na to co wsadziłem w samochód". Przy kupnie samochodu mało kogo obchodzi ile kto wsadził w ten samochód.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.