Bardziej chodziło mi o Coupe z 1.6 (z tym silnikiem to jak zwykłe auto). Szukam czegoś na dojazdy do pracy 20km, plus trasy w weekendy, w miarę w jak najlepszym stanie.
Octavię niestety szybko odpuściłem po obejrzeniu z zewnątrz: oba progi bardzo chycone rdzą, może i dobre auto ale na pewno nie za taką cenę w tym stanie.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...
Tutaj wpadła mi w oko Octavia z 1.8T, tutaj przynajmniej są wypisane wizualne wady:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Na pewno nie chcę auto ze sporą ilości rdzy, i nie chcę mieć więcej sytuacji kiedy to sprzedawca po raz kolejny ukrywa przede mną błędy silnika albo tuszuje na zdjęciach jakieś duże mankamenty auta.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.