Nasza recenzja rodzinna na temat Jeepa Gladiatora 2020

07 Paź 2020, 23:33

Cześć wszystkim,,
Mam Overlanda, a sterowanie na autostradzie zdecydowanie wymagało przyzwyczajenia. Odkryłem, że dealer napompował opony do 42 psi i kiedy obniżyłem je wszystkie do 38, to bardzo pomogło. Nie jest doskonały, ale znacznie lepszy niż układ kierowniczy na 42. Istnieje kilka amortyzatorów z rynku wtórnego i Mopar, które są dość niedrogie i mogą go wzmocnić. Pewnie po prostu pójdę tą drogą.

Zdjęcie
Challa
Nowicjusz

08 Paź 2020, 13:02

Bardzo ładne auto :) A jak sprawuje się w terenie?
malmon3
Aktywny

09 Paź 2020, 10:26

Cześć wszystkim,, Mam Overlanda, a sterowanie na autostradzie zdecydowanie wymagało przyzwyczajenia. Odkryłem, że dealer napompował opony do 42 psi i kiedy obniżyłem je wszystkie do 38, to bardzo pomogło. Nie jest doskonały, ale znacznie lepszy niż układ kierowniczy na 42. Istnieje kilka amortyzatorów z rynku wtórnego i Mopar, które są dość niedrogie i mogą go wzmocnić. Pewnie po prostu pójdę tą drogą [reklama ]

Thank you i got it....
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 13 Paź 2020, 15:32, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Challa
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...