Nawigacia Zafira B

10 Wrz 2008, 21:25

gdzie zdobyć oprogramowanie do nawigacji zafiry b 2007 potrzebuje dla szwagra Przywiózł autko z niemiec i nie dostał płyty potrzebuje linki
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

11 Wrz 2008, 13:09

Potrzebujesz NAV CD70? czy VDO Daytona
Ostatnio edytowany przez EXAL, 11 Wrz 2008, 13:11, edytowano w sumie 1 raz
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

11 Wrz 2008, 13:10

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

haslo vectra
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

11 Wrz 2008, 22:39

Dzięki za zainterosowanie :D tematem . Problem w tym że brak dzień dzisiejszy jakielkowiek dokumentacji tego pojazdu . Szwagier dorwał kontakt do niemiaszka i poprosił o przesłanie tego i owego . Patrzyłem na stronie opla i wychodzi z tego , że wyposażenie może być różne . Ale z przepatrzenia co jest w aucie , to wychodzi że jest ful- bajer - szklany dach , szyby tak zwane solarne ,portal telefonu komórkowego z interfejsem Bluetooth i funkcją sterowania głosem , kolorowy wyświetlacz .
I coś mi się zdaje że tam będzie nawigacja CD 90 . Tak na razie to gdzie szukać jakich danych ?
bonifacy
Stały forumowicz

16 Wrz 2008, 11:39

przepraszam że się wtrącam ale czy można prosić EXAL-a o hasło ponieważ mam problem z otwarciem plików rar a haslo vectra nie działa
Dzięki
JZeg
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

16 Wrz 2008, 21:44

Pod tym linkiem co podał kolega jest tylko jakieś uaktualnienie . Jakie nie wiem - nie ja je wgrywałem . Syn szwagra znalazł coś na necie i nawigacja działa , są mapy na całą europe i jeszcze na dodatek gada po polsku . Jedyny problem , że jest to wszystko bardzo ; ubogie ; i mam wrażenie że bardzo nieaktualne - nie dość że nie było interesującego nas numeru budynku , to jeszcze navi poprowadziło nas naokoło , prawie przez pół miasta , bo nie ma niektórych ulic i skrzyżowań , bynajmniej w moim mieście .
bonifacy
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Budowlany ekstremista - wywrotka
    Jeszcze jesienią ubiegłego roku mieliśmy okazję przetestować samochód Mercedes-Benz Arocs AK 8×6 w wersji Grounder – na tym właśnie podwoziu KH-kipper zabudował półokrągłą wywrotkę tylnozsypową W1U ...