Nawigacja do 300 PLN z darmową aktualizacją

12 Mar 2012, 18:12

Czytałem, że są różna nawigacje, jedne z darmowymi aktualizacjami prosto ze strony producenta, ale także takie, gdzie trzeba wykupić dodatkowo licencję, żeby zaktualizować mapkę.

Szukam nawigacji do 300 PLN, którą mógłbym za darmo aktualizować i która oczywiście szybko i sprawnie działa i przejrzyście pokazuje trasę.

Czy znacie coś godnego polecenia w tej cenie? Dużo słyszałam o firmie TomTom, warto? Jeśli byłoby coś droższego to też się przyjrzę.
laraloo
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Prawo jazdy: 09 06 2010

20 Mar 2012, 17:22

Myślę,że do 300zł spokojnie coś znajdziesz. Jeżeli zalezy Ci na aktualizacjach i niezawodnym sprzęcie to zobacz nawigację Vordon 5- będzie w sam raz dla Ciebie.
Vordon
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: BWM M3

23 Mar 2012, 15:14

rzeczywiście Vordon jest bardzo ok, jest sprawdzonym sprzętem i rzeczywiście jeśli chcesz wydać 300 zł to wśród nawigacji tej marki znajdziesz sporo modeli do tej kwoty, także najlepiej przeszukać allegro tam jest największy wybór tych nawigacji
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

26 Mar 2012, 07:15

a co sądzicie o firmie smartGPS? Konkretnie myślałem o modelu SG760.
laraloo
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Prawo jazdy: 09 06 2010

17 Kwi 2015, 19:42

Najlepsza nawigacja ever :P Dobrze, że skusiłem się akurat na nią. Rozważałem kilka opcji ale jednak kierowałem się głównie ceną, a ta jest naprawdę konkurencyjna. GPS spełnił wszystkie moje oczekiwania, a nawet je przerósł. Polecam każdemu niezdecydowanemu.
kamilstachura
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Volkswagen e-up! w pełni elektryczny samochód seryjny
    Volkswagen przedstawił swój pierwszy, w pełni elektryczny samochód seryjny: nowego e-up!. To prawie bezgłośne, czteroosobowe auto robi wrażenie zasięgiem 150 kilometrów i doskonałą funkcjonalnością. Nowy ...