Polecam tą nawigację 7 cali:
Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty
Jest precyzyjna, ekran jest wyraźny, a głośniki dobrze działają - słychać je naprawdę dobrze - jak dotąd większe wpadki mogę policzyć na palcach (pewnie winny jest fakt że nie chciało mi się aktualizować a przez te remonty sporo się pozmieniało) pomimo że przejechałem z nią już zdrowo ponad tysiąc kilometrów poza trasami które znam... Niestety zawiódł mnie samochód więc nie ma dla mnie sensu obecnie z niej korzystać, ale jak tylko skończy się remont (poważna awaria + parę mniejszych) zabiorę swojego Unolota na honorową rundkę w nieznane (+/- 200km w jedną stronę uważam za minimum) z moją wierną nawigacją
Wracając do tematu...
Nawigacja ma dobrą mapę i moduł GPS (a przynajmniej dobrze współpracują), jeśli tej dorzuconej gratis ktoś nie może znieść można ją samemu zmienić na inną (navi jest odblokowana), do tego można wykorzystać ją do paru innych celów (sobie poczytajcie) które mi do niczego się nie przydają (ale wam, kto wie? może akurat lubicie oglądać swój ulubiony film kiedy prowadzicie swój ulubiony samochód na autostradzie pędząc z maksymalną dozwoloną prędkością?), mankamentem jest dość słaba jak na zapotrzebowanie urządzenia bateria, chyba była robiona do mniejszych modeli i dołożona tutaj bo akurat mieli jej dużo, oraz, niestety dość długi czas oczekiwania na wysyłkę, oficjalnie koło 2 tygodni (ja miałem po prawie trzech, a słyszałem że zdarzało się dłużej), ale cóż... Chiny
Naprawdę powinni zainwestować w jakiś magazyn w Polsce.
Tak czy inaczej polecam - zarówno pod względem jakości jak i stosunku cena-jakość.