Poszukuje bardzo dobrej lecz taniej nawigacji GPS. Nie wiem czy to ma znaczenie ale mam Renaulta Mastera V7. Ostatnio miałem trochę sporo wydatków dlatego nie mogę pozwolić sobie na dosyć drogą nawigacje GPS. Myślę że maksymalna cena to 200pln. Jeśli jesteśmy w temacie GPS mam pytanie. Czy kupując nawigacje będę musiał płacić za aktualizacje czy rok później za coś podobnego? Proszę bardziej doświadczonych Kolegów i Koleżanek o pomoc
Mam podobny problem. Chcę kupić dobrą i sprawdzoną nawigację w cenie do 500 zł. Taką aby mapki były aktualne albo żeby można było zrobić aktualizację map...
Jestem całkowicie zielony w tych sprawach, dlatego proszę o poradę.
Pozdrawiam
Edit: Jakie jest Wasze zdanie na temat tej nawigacji?
Czy Honda Accord to dobra inwestycja? Decyzja o zakupie nowego auta dla wielu osób jest prawdziwą męczarnią. Bardzo duża oferta, bardzo dużo danych liczbowych, mnóstwo informacji. Jednak przyjrzyjmy się na przykładzie jednego z modeli Hondy jakie ...
Opel ADAM produkowany będzie w fabryce Eisenach w Turyngii Fabryka w Eisenach w Turyngii szykuje się do rozpoczęcia produkcji Samochodu Opel ADAM. Miasteczko Eisenach w Turyngii liczy 43 000 mieszkańców i jest miejscem urodzenia Jana Sebastiana Bacha z zamkiem warownym Wartburg ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.