Nawigacja GPS windows

23 Kwi 2016, 20:30

Witam,
Szukam nawigacji GPS, podaję parę szczegółów: System operacyjny windows (najlepiej windows 10, o ile taki się instaluje) z magnesem, z livem i dostępem do internetu. Z możliwością zainstalowania map TomTom na Europę i Automapy, minimum 5 cali, mogę przeznaczyć na taki sprzęt 500-600 zł. Jeżeli coś mi się jeszcze przypomni to uzupełnię wątek. Może ktoś ma coś takiego i mógłby mi polecić jakiś konkretny model?
lukasz987
Obserwowany

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Mercedes Sprinter

28 Kwi 2016, 13:48

Ja swoją nawigację kupiłam tutaj - [reklama] Jestem bardzo zadowolona. Duży wybór modeli na różne systemy i z różnym przeznaczeniem.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 28 Kwi 2016, 19:23, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
kasia9090
Obserwowany

Auto: Peugot

28 Kwi 2016, 19:44

Z tego co się orientuję, to jeżeli chodzi o windows, to w nawigacjach jest sytsem Windows CE. Obecnie najnowsza wersja jest z numerkiem 7.0 wydanym w 2010 roku. Ale coś mi się obiło o uszy, że w 2015 wyszła wersja 8.0, jednak nie jestem pewny. Natomiast nawigacji z windows 10 ( taka jak na komputery PC i laptopy to nie ma z tego co wiem. Przynajmniej sie nie spotkałem z czymś takim.
Co do internetu, to juz musisz poszukać w necie, jakie obecnie navi są najlepsze. Co do live to zależy to od mapy - np. AutoMapa ma taką funckję i działa to całkiem fajnie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000