Nawigacja Vordon- proszę o opinie

21 Lut 2010, 14:43

Cześć ostatnio zauwazyłem na allegro, że bardzo jest popularna nowa nawicacja marki Vordon, jest bardzo dobra cena i parapetry też ma niezłe i chciałem się zapytac czy znacie moze ta firmę lub juz ktos kupił. Mój kuzyn kupił bo skusiła go cena i jest zadowolony, ale chciałbym znac więcej opini, dzieki za pomoc, pozdr
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

19 Maj 2011, 22:59

Witam, mam tą nawigację 5 cali: Link był niezgodny z regulaminem forum i został usunięty i jestem z niej bardzo zadowolony.
Standardowo wgrana mapa Polski jest dobra, nie ma większych problemów z wyszukiwaniem trasy, ani z skokami nawigacji (w niektórych bywają spore różnice), głośniki mówią głośno i wyraźnie, ekran też nie przyprawia mi problemów z odczytaniem tego co chcę wiedzieć (w końcu dlatego wziąłem 5 cali).
Do tego nawigacja jest odblokowana, więc jak nie spodoba ci się standardowa mapa to możesz łatwo zainstalować inną.
W sumie polecam zainteresować się tym produktem, nie miałem żadnych problemów z wysyłką.
Ostatnio edytowany przez arekk10 22 Maj 2011, 10:15, edytowano w sumie 2 razy
arekk10
Nowicjusz

Miejscowość: Przemyśl

17 Kwi 2015, 19:48

GPS Vordon jest intuicyjny w obsłudze, szybko łączy się z satelitami, istnieje możliwość bezpłatnej aktualizacji, posiada ładny design i podoba mi się głos lektora. Mogę go szczerze polecić każdemu planującemu zakup nawigacji, jest to produkt niedrogi i dobry jakościowo.
kamilstachura
Nowicjusz

Auto: Opel Zafira

27 Maj 2015, 19:07

Vordo to wspaniała firma. Mam kamerę samochodową i nawigację gps. Już z pół roku z nich korzystam i bez awarii. Działa naprawdę wspaniale. Łatwa obsługa i konkretna cena to cały vordon. Spokojnie można kupować
troc
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 10 2000
Auto: Audi a4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia Ceed 2 - led reflektor przód jak naprawić?
    Koledze zepsuł się reflektor mianowicie nie zapala mu się led w jednej z lamp nie świeci w ogóle a w drugiej miga czasami. Są to wersje europejskie zwykłe soczewki z ledami (nie Xenon) czy jest możliwość naprawienia ...
    Volkswagen cross up!
    Volkswagen poszerza gamę modeli w wersji Cross: latem rodzinę tych lifestylowych aut wzbogaci cross up!, dołączając do obecnych już na rynku Cross Polo, Cross Golfa oraz Cross Tourana. Fanom Volkswagena Cross kojarzy się ...