Właśnie, zastanawiam się bo chce kupić sobie tą część na konsole...ale czy warto, może wybrać MW? Jak radzicie? Grałem tylko w starsze części i potem w Carbona, UG i UG2.
moim zdaniem mw jest fajny ale nie ma dtifu a w carbnie można jeździć po miesicie tylko w karierze a w nowego nie grałem ale słyszałem że fabuła jest lepsza w carbonie
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Dlaczego stres robi z nas gorszych kierowców? Obecna sytuacja jest dla wielu osób źródłem stresu. Wpływa on na naszą zdolność do prowadzenia samochodu. Stres pogarsza naszą koncentrację, a w przypadku osób, które reagują złością na sytuacje ...
grałem w każdą z tych nowszych dla mnie UG2 to n1 choć mw też jest ok. Aktualnie ciupie w prostreeta i powiem że dobra gierka , ale niestety kompa też trzeba mieć w miare , przy 2 gb ramu i karcie 8600gt ledwo średnie detale
Co polecacie do driftu w ProsTreet bo zawiesilem sie na tym DK od driftów Ryo jakiś tam co ma EVO X próbowałem nissanem z350 na full tuningu potem kupiłem supre też do driftu i nie mogę za nic w świecie go pokonać.. Co polecacie do driftu ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.