NIE POLECAM AUTO KOMISU "KLT" W KRAKOWIE

04 Lut 2010, 18:29

Uważajcie na auto komis "KLT" Kraków al. 29 listopada 141

Zainteresowało mnie ich autko w ofercie internetowej.
Po telefonach i dowiadywaniu się o stan samochody (lekkie poprawki lakiernicze) pojechałem do nich ( około 100km).
Na miejscu okazało się że autko z zewnątrz jest ładne , ale w środku chlew i zdewastowana deska rozdzielcza.
Właściciel komisu stwierdził , że widoczni ktoś nim jeździł i nie zdążyli posprzątać , a poza tym samochód z tego rocznika (94) może tak wyglądać.

Ręce i wszystkie inne członki opadają jak się spotyka takich handlowców.

Wszystkim radzę dobrze się zastanowić czy opłaca się jechać na darmo do tego komisu.
jano_j
Nowicjusz

26 Lut 2010, 18:32

hmmm...nie wieże w to co ktos powyzej napisał! Kupiłem ostatnio w tym komisie Renault Megane i musze powiedziec ze jestem zadowolony! A co do komisu to jest miła obsługa na miejscu jak i przez telefon... acha wracając do tematu to auta w komisie są bardzo zadbane, ja nie widzialem tam zadnego zdewastowanego auta czy zaśmieconego.. Więc napewno jak bedę kupował auto dla żony to wstąpie do tego komisu....
liber
Nowicjusz

Miejscowość: Radom

26 Lut 2010, 19:10

nie znam, i jeszcze nie znalazłem komisu w którym obsługa była by rzetelna, nie kantował na fakturze, stanie technicznym, lub papierach auta, zwykle na wszystkim na raz kantują :evil: ten komis nie jest wyjątkiem kiedys chcieliśmy u nich kupić auto i za każdą wizytą przebieg był niższy :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

27 Lip 2011, 09:46

Nie rozumiem takich ludzi co nie widzieli auta nie oglądali a zawsze muszą coś od siebie dodac!! Kolega wyżej co napisał że auto za każdym razem miało inny przebieg. Może powineneś iść do sklepu z zabawkami i tam kupić sobie auto! Ja osobiscie kupilem tam samochód Passata z 2005 roku i jestem zadowolony, zawsze można w tym komisie podjechac sobie do mechanika i sprawdzic auto czy podlaczyc pod komputer. Kolego jak ty stwierdziłes swoimi Oczami ze licznik jest cofnięty to ty nigdy sobie auta nie kupisz cale życie bedziesz na nogach chodził :) Osoboiscie polecam ten komis
Radekg12
Obserwowany

Auto: Passat

01 Gru 2011, 10:06

Witam wszystkich uważajcie na komis KLT na 29 listopada kupiłem pare dni temu auto unich sprzedawca gdy sprzedawał mi go powiedział ze autko do jazdy poza recznym wszystko sprawne
na drugi dzień po ogledzinach u mechanika okazuje sie że nagrzewnica leje prawie cały zawias do roboty gdy pojechałem ze skargom do nich to stwierdzili że auto jest stare niema na niego gwarancji oraz ze jak mi nie pasuje to moge ich podać do sądu w takim razie tak zrobie bo jest takie prawo i zobaczymy czy będom dalej tacy cwani
gumcio
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 08 1986

17 Sty 2012, 13:42

witam kupiłem tam samochód pare miesięcy temu autko miało wade ukrytom ale sprzedawca usunoł ją na własny koszt byłem w szoku takrze polecam komis KLT i zycze udanych zakópów :D
gumcio
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 08 1986
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator ET i szerokości felgi
    Porównywarka ET i szerokości felgi pozwoli wizualnie przedstawić różnice jakie wynikną po zmianie felg. Na tej podstawie jesteśmy w stanie sprawdzić jeszcze przed zakupem czy takie felgi nie będą nam wystawały ...

03 Sie 2016, 01:38

ja też nie poleam komisu Klt w Krakowie na ul. 29listopada, nie dość że nie miła obsługa to jeszcze auto chcieli wepchnac chłopakowi za cenę 2razy droższa niż sami kupili , mało tego ,jak chłopak zobaczył co jest do roboty to nawet 2tys to auto nie było warte,a wychwalali przez tel.że w stanie dobrym itp.Dobrze że chłopak się zna na autach i nie dał sobie ciemnoty wcisnąć, !!!
Ewaxxx
Obserwowany

Auto: Ford