Napewno spali ciut więcej bo jest mniej kaloryczne ale sądzę że różnica będzie tak mała że niezauważalna. Moc będzie trzymać tak samo, ja uważam że nie warto dopłacać na siłę do 98
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Ja widzę powód lania 98 i sam przejdę na to paliwo, lub jakieś inne bez E. Ale powód jest specyficzny, benzynę tankuję raz na rok A że nie chcę jeździć z prawie pustym bakiem, to po 11 miesiącach wyjeżdżam roczną benzynę i tankuję świeżą
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Nie zauważyłem różnicy po zatankowaniu benzyny Pb95 E10.Zarówno moc jak i przyśpieszenie są takie same. Zatankowałem cały zbiornik 60l i zobaczymy jak będzie ze spalaniem. Ja bym nie dramatyzował... inne kraje już od dawna stosują to paliwo.Możliwe że wzrośnie nieznacznie spalanie czyli gdzieś w granicach 200ml/100 km.
Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...
Tuning samochodowy - w tym sklepie znajdziesz wszystko Części do tuningu samochodowego muszą być wykonane z najwyższą starannością i wytrzymywać duże obciążenia. Mają poprawić, a nie pogorszyć parametry auta. Dlatego szukając podzespołów, warto zwrócić się do fachowców ...
W tej chwil nie pamiętam gdzie ale czytałem ,ż w szale ,,Ekologii" i naprawiania klimatu UE rozważa ,,wzorzec Brazylijski" czyli auta napędzane alkoholem.To będzie cyrk bo jak zatrzyma cię Policja to nie wiadomo kto jest ,,pod wpływem" kierowca czy samochód?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.