Witam, z racji zmiany sytuacji życiowej musze wymienić swoją TT na coś bardziej praktycznego i tańszego w eskploatacji
![Sad :(]()
Szukam limuzyny (najlepiej segment D), lub większego coupe. W gre wchodzi tylko i wyłącznie diesel, dobrze by było gdyby miał poniżej 7.0 sekund do setki, atrakcyjny wygląd też jest mile widziany
![Smile :)]()
No i najważniejsze, żeby koszty utrzymania były w miare rozsądne (odrazu mówie, nie jestem oszołomem chcącym mieć auto które ma 400 koni, pali 4 litry w mieście a częsci kosztują tyle co do malucha, tylko właśnie żeby eksploatacja nie była cholernie droga)
Wszystkie bajery : nawigacje, czujniki, itp. są sprawą drugorzędną ważniejszy jest dla mnie wygląd nadwozia oraz kabiny samochodu, jakość prowadzenia auta, no i napęd. Najbardziej odpowiadałby mi tylni napęd, ewentualnie 4X4, tylko wtedy auto więcej pali, fajnym autem z napędem na przód też nie pogardze, ale jednak tylnionapędowce dają więcej frajdy
![Cool 8)]()
. Na koniec dodam jeszcze cene jaką planuję przeznaczyć. 60 000, auto używane w zależności od auta moge znaleśc trochę dodatkowych funduszy, jednak wolałbym tej kwoty nie przekroczyć. Mam nadzieję że pomożecie trochę:)