A może Ford Fiesta 1.6? Oldschoolowy silnik ale w Fieście te 100+ KM dają radę. No i wygląd niczego sobie, jakbyś jeszcze wyrwał tą po lufcie z przodem a la Aston...
Lexus UX - subkompaktowy crossover Według japońskiego magazynu Mag-X, subkompaktowy crossover Lexus UX – seryjna wersja koncepcyjnego modelu UX, przedstawionego na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Paryżu we wrześniu 2016 – może trafić do ...
tlbz napisał(a):Te nowsze (2013r) też? Szkoda, bo sporo tego widać na aukcjach
No niestety era bezawaryjnych VAG-ów się już zakończyła i teraz auta VAG-a ( zwłaszcza silniki) wytrzymują do końca gwarancji albo i nawet psują się już na gwarancji. Stąd tyle prawie nowych i tanich VAG-ów na aukcjach bo się często psują przez co sprawiają spore problemy.
To raczej polityka firmy i ekonomiści opanowali myślenie o strategii firmy. Szkoda że tak się dzieje bo koncern ma gigantyczne możliwości rozwoju oraz robienia dobrych aut.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
No ogólnie to cały czas przeglądam i szukam jakichś ciekawych ofert z: Seat Leon, Ibiza (cupra/fr najlepiej ), Ford Fiesta/Focus, Opel Astra i znalazłem nawet Megane fajną. Zastanawia mnie jeszcze czy Mazda 3 jest droga w utrzymaniu?
Nad mazdą 3 też się zastanawiam ale to chyba Leon skradł moje serce A co z tym silnikiem co pisałem wcześniej 2.0 TDI? Benzyna odpada jednak, od paliwa do diesela mogę sobie vat odliczyć
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.