REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kwestia gustu, jak dla mnie Accent o niebo lepszy niż Punto.krzycho napisał(a):Colt jest ok. Z zewnątrz i w środku początek lat 90', trochę czuć starocią prawie jak od Civica 5, no ale chociaż nie jest tak fatalnie paskudny jak ten Accent.
Można ale tak czy siak trzeba dbać bo progi lecą częstokrzycho napisał(a):ale przy tej ich liczbie na rynku spokojnie można znaleźć nietknięty rdzą.
Niezaprzeczalnie zepsuje się tu 2 razy więcej rzeczy niż w Colcie czy Accencie. Oczywiście nie mówię że Fiat jest zły.krzycho napisał(a):Niezaprzeczalne jest też, że koszty ew napraw Fiata będą zdecydowanie najniższe.
Nie kolego, za 8 tysięcy znajdzie dobre 1.2 75KM które jest lepsze niż 60 konne Punto. Poza tym będzie klima i auto będzie zadbane.krzycho napisał(a):Sensowne Corsy C jakie widziałem to było 10 tys minimum, za 8000 spokojnie kupi ... z fantastycznym silnikiem 1.0. Będzie i kilma
Bo tak jest, Corsa jest lepsza i spokojnie znajdzie ją za 8k. Przecież nikt mi nie wmówi że auto klasy B jest droższe od kompakta bo Astry od 8k można też szukać.Caladan napisał(a):Tak szczerze to myślałem że wygra Corsa, trochę mnie zaskoczyło że Fiat
Tak szczerze to myślałem że wygra Corsa,
tak.Caladan napisał(a): Faktycznie jest taki zły?
Człowieku kto Ci da 10 koła za Corse 1.2 jak za tyle można mieć fajną Astre II 1.6 z LPGkrzycho napisał(a):Sensowne Corsy 1.2 schodzą po 10 tys w tydzień-dwa.