REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
TOLEDO napisał(a):hehee zachowam tu troche kultury
pierw mi powiedz moze dlaczego tak sadzisz co???
nie sadze ze 24 lata to 12
... dobrze specjalisto ...
... czy ja powiedzialem w jakims poscie ze ja jestem mechanikiem czy niewiem fachowcem ...
... iz ja jestem zwyklym kierowca co mial do stycznosci z problemami dotyczacych samochodów ...
... a po drugie nie obrazaj mnie czlowieku rozumiesz ...
... a po trzecie wytlumacz mi to wszystko koles bo cie nie kapuje i dlaczego mówisz ze to bajka????
jezeli nie wierzysz to udaj sie w to miejsce o tej porze to sie sam przekonasz:)![]()
TOLEDO napisał(a):buhahaaha ale sie rozpisał!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
specjalisto napisz mi na skeypa to ja zapodam tobie dokladna date oraz godzine imprezy ,tylko traf na nia![]()
to tam pogadamy
![]()
a tak miedzy nami nie jestes tylko fachowiec ale widze i polonista![]()
![]()
ortografie masz w jednym paluszku![]()
![]()
![]()
ja nie pisze bo mi sie nie chce meczyc sie ze znakami interpunkcyjnymi i wez sie czep czegos innego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TOLEDO napisał(a):nie im lecz tobie bede odpowiadal na te pytania
wiec przyjedz to ci na nie odpowiem wraz ze swoim mechanikiem!!!!![]()
![]()
tylko nie zrob mnie w wala i przyjedz!!!
mój skeyp to korda12
lasty napisał(a):... Teraz autko idzie do firemki która mi najpierw odchudzi do zera silniczek ...
... i zrobi mi taki tunning ze szok.
... Wczoraj zabrali mi prawko za punkciki więc spotkamy się jak wyrobi je na nowo ...
Ma w standardzie ale on miał robiony tunnig i na wykazi z hamowni jest jak wół napisane 592 KM.
... Robię nowy tuning,dlatego że jakby mi coś się zepsuło,to muszę części aż z USA sprowadzać ...
... Apropo czy Honda NSX występuje z kierownicą po lewej stronie bo mi jej nie chcą zarejestrować i jeżdże na angielskich tablicach. I jeżeli nie to czy ktoś wie z czego wziąć przekładkę?? Jak już się spotkamy to Ci pokaże co ona potrafi![]()
TOLEDO napisał(a):poniewaz moim autem zajmoje sie mój prywatny mechanik i od niego uzyskasz szczegolowe informacje!!!!!!
bedziesz bardzo zadowolony z poswieconego czasu zapewniam w 100%