NIELEGALNE WYŚCIGI NA WARSZAWIE

13 Mar 2007, 16:16

W Warszawie w kazdy piatek o godzinie 22:30 na ulicy puławskiej są rozgrywane tak zwane zawody na odcinku prostym--------------------
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH KTÓRZY CHCIELI BY SKOSIĆ TROCHE KASKI
A MOZE I STRACIĆ -------

Część postu została usunięta (nie zgodna z regulaminem)
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

16 Mar 2007, 21:07

TOLEDO napisał(a):KTÓRZY CHCIELI BY SKOSIĆ TROCHE KASKI
A MOZE I STRACIĆ .......
:?: :?: :?:
A ja myślałam,że na nielegalu ściga się o dowód rejestracyjny. :roll: :wink:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

16 Mar 2007, 21:34

dowód rejestracyjny???----myslisz ze tylko sie o samochody sciga haha

za duzo filmów
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

16 Mar 2007, 21:48

TOLEDO napisał(a):za duzo filmów
No nie wiem-obrażasz mnie teraz. :cry:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

18 Mar 2007, 00:29

jak tak to przepraszam----bardzo zadko o samochody
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

09 Kwi 2007, 09:46

musiałem sie zarejestrować na tym forum żeby ci powiedzieć stary jakim baranem jesteś i zapytać z jakiej choinki się urwałeś?

i jeszcze mam jedno pytanie :
czy zawsze przed wyścigiem dzwonisz na psy żeby przypał był większy??

k !!!
:evil:
pozdrawiam
ładnie masz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Coupé – klasyka gatunku
    Kiedy myślimy o samochodzie sportowym, najczęściej do głowy przychodzi nam opływowe coupé. Ale nadwozie tego typu jest tak naprawdę starsze niż motoryzacja. Słowo coupé pochodzi z języka francuskiego, w dosłownym ...

10 Kwi 2007, 22:34

uuuuu, pan "ladnie masz" chyba uczestniczy w tego typu wyscigach, o ja ty moj dziadek byl policjantem i mam wtyki :mrgreen: , uwazaj i nie wyzywaj nikogo na tym forum bo do pięt im nie dorastasz, twoje zachowanie jest beznadziejne, i nic nim nie wniosles na forum, lepiej idż sie scigac :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

16 Kwi 2007, 17:45

posłuchaj stary na wyścigach takiego typu pojawia się coraz mniej ludzi, a szczególnie tych z dobrymi samochodami wiec gdzie mam kur....a iść do biura ogłoszen ,pozostal mi internet a to ze moze byc przypal bardzo dobrze cie rozumiem.
a po drugie niewyzywaj !!!!! bo ja tez nie mam zamiru tego robic bo niechce zeby mnie wyrzucili jak chcesz to moje gg 4895913 to pogadamy://
a po trzecie psy byly sa i beda prawie co 2 sobote te kur.... rozpieprzaja na impreze--
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Kwi 2007, 11:26

Jak już opanuje moją NSX to tam wpadne mam zarobiste dwie turbiny wiec policji sie raczej nie boje narazie V-max na autostradzi to 305 km/h do sety w 4,1 sekundy na prostym odcinku 400m wyciągnąłem nią 251km/h czy z takimi osiągami dam wam rade (wam tzn chłopaką ze stolicy). Dodatkowo mam Chip tuning robiony przez MTM :D
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

18 Kwi 2007, 13:09

nic do Was nie mam, ale ściganie takie to dla mnie katastrofa i prosta droga na tamten świat. Wg mnie głupota. :roll:
no, ale nie mnie to oceniać ... w każdym razie może lepiej - jeśli już - załatwić sobie jakiś zamknięty odcinek lub inny teren, na którym nikt nie spowoduje wypadku.
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

18 Kwi 2007, 13:18

last jak 251 hmmm postaraj sie :))
masz fajna bryke nie mowie jak chcesz to przyjerzdzaj
hmmm dwie turbiny nonono to przyspieszenie ,start masz bardzo zapewne dobry:)) moze ja nie mam dwoch turbin ale z moim przerobionym od po podstaw silnikiem osiagam bardzo duzo :))tajemnica przyjedz to sie dowiesz:) wiec z checia cie zapraszam:) daj mi skypa jak masz!!!
to sie stykniemy jak bedziesz zainteresowany:))

karus 73 ok zgadzam sie z toba ale ja nie widze lepszego dla siebie zarobku
!!!!1
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Kwi 2007, 14:34

TOLEDO=> mam jeszcze do wydania na moją Hondke 93 tys i pojutrze mam zakładaną instalację N20 :D Dwie turbiny już były jak ją kupiłem od kolesia z okolic Londynu (w Polsce nie znalazłem ani jednej na sprzedarz [się nie dziwie]) Bede je chyba anieniał na jakieś lepsze jeszcze nie wiem na jakie ale te się też bardzo dobrze sprawdzają. Mam zamiar jeszcze pozmieniać jej wygląd zewnetrzny bo Angol się nie zna na rzeczy ( zostawił stanardzik).251 km/h na 400 m to był moj pierwszy przejazd nią .Wiesz jak się ma prawie 600 kucyków i testujesz ją pierwszy raz to aż Ci się rączki trzęsą i masz czasami problemiki z dokładną np. zmieną biegów.
lasty
Początkujący

18 Kwi 2007, 15:33

a jaki maqsz silniczek
standardzik?????
600koni troche dziwne!!!!!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

18 Kwi 2007, 19:57

Standardzik jeśli chodzi o tunning optyczny. Mam 3,2 L w manualu typ R (z twardym dachem), 592 KM , 340 momentu, coś jeszcze cię interesuje??
lasty
Początkujący

18 Kwi 2007, 20:02

Tylko silniczek jest po gruntownym i z tego,co angol mówił, drogim tunigu.Te dwie turbiny HKS i coś jeszcze mówił,ale się śpieszyłem,bo kumpel,z którym byłem po nią,musiał coś jeszcze załatwić,bo on tam pracuje, a ja niebardzo wiedziałem,jak się dostać na drogę pod kanałem La'manche. Jest to milenijny rocznik,była klapnięta,bez tylniej szyby i udało mi się ztargować na 40 tys. funciszy. Jak jeszcze jakieś pytanka to pytaj śmiało.
lasty
Początkujący