Nieotwierający się bagażnik - Skoda Fabia 1.2

11 Lis 2011, 11:48

Mam taka dziwne sytuacje z autem i nikt nie wie o co chodzi. Mam auto skode fabie 1.2 i jest jeszcze na gwarancji. Problem polega na tym ze kiedy naciskam przycisk otwierajacy bagaznik nie zawsze dziala. Kiedy ide rano na parking to bagaznik nie otwiera sie musze wtedy otworzyc drzwi potem zamknac i wtedy zaczala sie przycisk i otwiera sie bagaznik. Kiedy raz sie juz zalaczy przycik to dalej normalnie juz dziala. Tylko po dluzszej przerwie kiedy ide do auta to musze otwierac drzwi i potem zamykac zeby bagaznik sie otworzyl. W salonie spradzili ale komputerze cala elektronike i nic niewykazalo potem wymienili mi silownik zamku tylniej klapy i nadal to samo. Czy ktos moze spotkal sie z czyms takim ? W salonie nie mieli jeszcze takigo przypadku ? Da sie cos z tym zrobic ?
85Przemo85
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

11 Lis 2011, 21:17

No pewnie, że się da - jedziesz do serwisu, zostawiasz im autko i mówisz, że usterka nie została usunięta. Niech sami się martwią i szukają przyczyny. A jak nie usuną, to nich wymienią ci cąły samochód, bo ten ma wadę techniczną nie do naprawienia.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

20 Lis 2011, 21:07

a warto pytac w innych salonach ? moze tam beda wiedzieli co i jak ?
85Przemo85
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

20 Lis 2011, 21:16

tak jak kolega napisał jak jest na gwarancji to nic nie kombinować tylko na serwis odstawić i niech się oni martwią. w końcu po coś jest ta gwarancja
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Tundra i Sequoia TRD Sport oraz RAV4 Adventure
    Na targach w Chicago Toyota zaprezentowała swoją ofertę dla rodzin lubiących aktywnie spędzać czas. Pick-up Tundra i pełnowymiarowy SUV Sequoia otrzymały pakiet TRD Sport. Nową wersję o nazwie Adventure otrzymał także RAV4. ...