REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koyote napisał(a):Lewym powietrzem, masą, brudną przepustnicą, brudnym krokowcem, zapchanymi przewodami podciśnienia, lambdą lub ostatecznie tymi czujnikami temperatury
przepustnica u mnie ok zamiast krokowca mam nastawnik przy przepustnicy podcisnienie niewiem bo jest tak ze auto potrafi leciec normalnie i jak osiagne tak 78 km/h to zaczynaja sie problemy z duszeniem i jak zwolnie to juz pozostaja ja mu w gaz do dechy a on buczy i po chwili czujesz odejscie jakbym wlaczyl jakis turbo bieg. jesli o gaz chodzi moze reduktor pierdakniety i sie zacina a robi sie goracy i niewiem czy tak powinno byc i jak sprawdzic te mase silnika i te lewe powietrze bo to akurat dla mnie czarna magia (odnosnie auta to najgorsze ze jak go odpale to dziala normalnie musze sie przejechac zeby mi sie zaczelo rypac dopiero podczas jazdy lapie swira i jak dzis zajechalem dlawil nie gasilem go przed brama zaczym ja otworzylem mu przeszlo unormowal sie i dzialal jak nalezy dodam ze to auto w lpg tak sie pierniczy na benzynie duzo mniej czuc ale cos tam tez
Koyote napisał(a):tym co napisales mnie zastrzeliles i musze to obadac pozniej odpisze
Sprawdzaliście drożność odmy?Rayban napisał(a):Mechanik zauwazył ze po zdjęciu odmy auto zaczyna dobrze pracować. Co to może być ?
Spora ta różnica, może powodować nie równą pracę.Rayban napisał(a):Kompresja na cylindrach 12, 12 oraz 9 i 9
Ustaliliście którędy przedostaje się benzyna?Rayban napisał(a):Dzisiaj się okazało ze w oleju jest drugi stan, przedostaje się benzyna