REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
i to miał być dka Ciebie wyznacznik jakości czy co? Wystarczy ze przypływka/sonda/świece/cewka nie będzie w pełni sprawna i juz mocy nie będzie, niemieckie auta zwykle dobrze trzymają moc, często okazuje się też ze masz bonus, a to ze zamiast 150 wypluł 100 to swiadczy tylko o awarii która tyczy się każdej marki bo wszędzie są te same rozwiązania technologiczne.galakty napisał(a):Nigdy nie zapomnę filmiku gdzie koleś z 1.8T chciał robić soft. Na hamowni 100 kuca wypluło
rss7 napisał(a):Dobra bo chyba nie znajdę odpowiedzi to jeszcze raz:
- budżet 25-30k
- pierwsza fura
- w trudny, górski teren
- mało awaryjna
- sedan/coupe/nieduża terenówka, żadnych combi
bazuje na 1 poście.demirbiras napisał(a):w którym miejscu jest coś o autostradach napisane?
quel napisał(a):śmiem twierdzić że napęd 4x4 lepszy niż w audi.
więc nie wysuwaj się jeżeli nie potrafisz tego potwierdzić, oba napędy działają na tej samej zasadzie to ja nie mam pomysłu w czym moze byc lepszy jeden od drugiego?quel napisał(a):Nie mam zamiaru doktoryzować się na forum.
Kao napisał(a): i to miał być dka Ciebie wyznacznik jakości czy co? Wystarczy ze przypływka/sonda/świece/cewka nie będzie w pełni sprawna i juz mocy nie będzie, niemieckie auta zwykle dobrze trzymają moc, często okazuje się też ze masz bonus, a to ze zamiast 150 wypluł 100 to swiadczy tylko o awarii która tyczy się każdej marki bo wszędzie są te same rozwiązania technologiczne.