Szukam samochodu przy którym mógłbym bawić się przez najbliższe 2 lata Chciałbym nabrać trochę doświadczenia w mechanice a przy okazji stworzyć sobie piękny samochód prawie od podstaw zrobiony przeze mnie. Teraz kwestia dostępności i cen części. Myślę, że idealnie byłoby kupić coś do 2000 a przez te 2 lata wkładać w niego tyle ile będzie trzeba żebym był zadowolony
Vesperr napisał(a):Napisałem, że samochód do 2000 Natomiast jeżeli chodzi o budżet na te 2 lata... Powiedzmy, że 10 tysięcy
Szczerze to nie ma sensu. Samochód kupiony za 2 tys. zł to będzie raczej samochód bez większego potencjału. Władowane w niego pieniądze to będą utopione pieniądze, które nigdy się nie zwrócą. Dozbieraj kase powiedzmy do budżetu 6-7 tys. zł, można już wtedy myśleć o jakimś skromny young timerze, w którego nie będzie szkoda ładować grosza.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.