Szukam samochodu przy którym mógłbym bawić się przez najbliższe 2 lata Chciałbym nabrać trochę doświadczenia w mechanice a przy okazji stworzyć sobie piękny samochód prawie od podstaw zrobiony przeze mnie. Teraz kwestia dostępności i cen części. Myślę, że idealnie byłoby kupić coś do 2000 a przez te 2 lata wkładać w niego tyle ile będzie trzeba żebym był zadowolony
Vesperr napisał(a):Napisałem, że samochód do 2000 Natomiast jeżeli chodzi o budżet na te 2 lata... Powiedzmy, że 10 tysięcy
Szczerze to nie ma sensu. Samochód kupiony za 2 tys. zł to będzie raczej samochód bez większego potencjału. Władowane w niego pieniądze to będą utopione pieniądze, które nigdy się nie zwrócą. Dozbieraj kase powiedzmy do budżetu 6-7 tys. zł, można już wtedy myśleć o jakimś skromny young timerze, w którego nie będzie szkoda ładować grosza.
Te samochody są najbardziej trwałe Trwałość samochodu ma znaczenie zarówno dla tych kierowców, którzy kupują samochód raz na wiele lat, jak i dla tych, którzy rozglądają się za dobrym autem używanym. Amerykański portal zajmujący ...
Przegląd samochodu przed zimą - co warto sprawdzić? Okres zimowy jest trudny i nasze samochody żeby były w pełni sprawne w tym czasie to powinniśmy dokładnie przejrzeć samochód i usunąć wszystkie te usterki, które mają bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.