Witam, chcialbym zapytać o to czy majac niesprawdzony hak w przegladzie auta placi sie mandat jesli ktos dobije mi z tylu? Bo normalnie zawsze jest wina tego co dobił, a nie wiem jak to jest jezeli w przegladzie nie zaplacilem za sprawdzenie haka. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez silvo44, 26 Gru 2011, 10:25, edytowano w sumie 1 raz
Powód:poprawiłem temat
Co oznacza ,,niesprawdzony'' ?? Masz w dowodzie wbity wpis HAK ?? Na przeglądzie technicznym nie sprawdza się haka - bo co by miał diagnosta sprawdzić ??
silvo44 napisał(a):Na przeglądzie technicznym nie sprawdza się haka - bo co by miał diagnosta sprawdzić ??
Jezeli ma czy tez nie ma wpisu w DR obowiazkiem diagnosty jest sprawdzenie prawidłowosci montazu haka do nadwozia/podwozia,isnstalacji elektrycznej oraz parametrow tech.z tabliczki znamionowej haka....i porownać z wpisami w poz.O1 i O2 DR....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Tak, za pierwszym razem w celu rejestracji, ale na zwykłym przeglądzie nie spotkałem się aby coś gmerał przy haku ... Może to tylko przypadek .. Pozdro
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Pięć najszybszych samochodów świata Spotkać na żywo chociaż jeden z najszybszych samochodów świata to marzenie każdego miłośnika motoryzacji. Szybkość, moc i niezwykła stylistyka tych samochodów zachwycają każdego, kto tylko je zobaczy. Czasami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.