Witam,
rozglądam się za autem, a że mam teraz sporo wolnego czasu będę miał możliwość pojeżdżenia i pooglądania wreszcie czegoś na żywo, stąd temat, żeby ewidentny szrot od razu odrzucić i się nie fatygować
![Uśmiechnięty :)]()
Czas na konkrety!
Budżet W temacie wpisałem 6000 i w takiej kwocie najchętniej bym się zmieścił, chociaż patrzę też na auta do 11-12k, jakby trafiło się coś naprawdę fajnego jestem w stanie tyle rpzeznaczyć.
Rejon W zasadzie to najlepiej w odległości 50km od Sandomierza, czyli po prawdzie rejon po części woj. Świętokrzyskiego, Podkarpackiego, Lubelskiego...
Użytkowanie Głównie niedługa trasa. 30km do i 30km z pracy (w mieście raptem może 3 km z tych 30). Rocznie pewnie jakieś 18 tys.
Własne potrzeby Najchętniej przygarnąłbym samochód niewielki, jestem niedoświadczonym kierowcą i łatwiej mi się manewruje samochodem mniejszym, choć nie musi to być Fiat SC
![Uśmiechnięty :)]()
Raczej odrzucam sedany, na pewno odrzucam kombi. Niemal obowiązkowo auto musi mieć już zainstalowaną instalację gazową, w tym przedziale cenowym raczej mija się z celem instalowanie na własną rękę do auta za 3,5-4k.
Dobrze gdyby auto miało klimatyzację i było w miarę oszczędne.
Auta na które głównie zwracałem uwagę to Honda Civic VI (głównie te fastback, bo HB to same ulepy jakieś a jak w przyzwoitym stanie to 8k) Opel Astra II, Mitsubishi Colt (zwłaszcza te 1.6 ale ich tyle co na lekarstwo). W tym wyższym przedziale cenowym patrzyłem na Honde Civic VII (choć ta przed liftem jest tak strasznie paskudna
![Szczęśliwy :D]()
), Toyota corolla, Audi A3.
Jak coś przyjdzie mi jeszcze na myśl to dopiszę. Póki co jedna oferta która mnie zaciekawiła:
1.
[link do oferty na Olx wygasł]