13 Kwi 2008, 07:55
Sprawdziłem firme .Ma siedzibe nie tylko adres,a w salonie stało około 10 samochodów do wydania i to różnych marek.Otrzymali dobre referencje od
firmy lisingowej jako ich rzetelny dostawca.Zaproponowali zamówienie samochodu bez przyjęcia jakiejkolwiek zaliczki w opcji umowa lisingowa w PKO .Zamówiłem samochód i dzisiaj jestem szczęsliwym jego uzytkownikiem a zarobiłem podwójnie .Pierwsze to że oferta była o 17 tysięcy lepsza od oferty jaką otrzymałem u dilera ,a przy odbiorze zaoszczędziłem kolejne pieniądze gdyż miedzy czasie kurs euro spadł co obniżyło cene samochodu.Polecam ten sposób transakcji .Nie ukrywam iż na początku miałem pewne obawy co do sposoby jej przeprowadzenia i czytałem o przekrętach przy tego typu transakcjach,gdzie ludzie wpłacali zaliczki na samochód do firmy ,a potem firma znikała.Wiem jedno iż zamawiając samochód w takiej firmie należy sprawdzić czy firma faktycznie istnieje ,czy ma siedzibę .Zrezygnowałem zakupu w firmie ze sląska,która miała podobną cenę ,ale małe biuro handlowe ,które zmieniali juz dwukrotnie.Zamawiajcie w firmach które istnieja na rynku długo i mają coś swojego w posiadaniu,nie tylko samochód biuro,komórke i stronę internetową.Sama strona internetowa mówi dużo o firmie.Jeżeli nie ma na niej nic tylko oferta i kontakty telefoniczne to już jest podejrzane.
Wikar Podhale polecam, a szczególnie ludzi tam pracujących .To rzetelni i profesjonalni sprzedawcy samochodów.Proponują tez kredyty ,ubezpieczenie,maja duży serwis i blacharnie z lakiernia.Panowie tak trzymać .Gratulacje