Hey, po namyśle ciągle zastanawiam się nad suprą... jeśli ma żreć tyle paliwa to trudno chce spełniać swoje marzenia. Najwyżej można gaz zamontować i stracić kilka koni z i tak sporej ilości.
Zastanawiam się nad tym modelem:
http://www.streetracing.pl/forum/index. ... opic=51456
na allegro jest on na aukcji:
[link do oferty na Allegro wygasł]
i okropnie mi się podoba bo ten zderzak dałbym do remontu, problem w tym że tak:
-nie wiem jak będzie się zachowywać kierownica po zmianie strony (bo była zmieniana) a słyszałem ze są z tym problemy,
-nie wiem ile warta jest ta supra ale jak dla mnie myślę że nie więcej jak 22 tysiące - proszę o ocenę tego auta i ewentualną wycenę
-jak to jest z awaryjnością w suprach, bo sam nie spotkałem się jeszcze z awaryjną toyotą która byłaby dobrze użytkowana... tzn. bez palenia gumy na każdych światłach itd...
wiem że auto w środku nie zachwyca i daleko mu do oryginalnej wersji...
no a gdyby kupować suprę z tej strony:
[link do oferty na Allegro wygasł]
- ile wyniósłby koszt przeniesienia kierownicy na lewą stronę? (nowa deska oryginalna) kto coś takiego w ogóle robi?:P a może lepiej nie babrać się w mechanikę i od razu szukać takiej co ma fabrycznie po lewej stronie...
zakres pieniężny nieco się zwiększył - do około 25 tysięcy ale to max już ze wszystkimi naprawami... czyli na sam samochód jakieś 23 tysiące (bo chce jeszcze dobry sprzęt grający - głośniki) + ewentualny gaz...
czekam na odpowiedź i pozdrawiam edi7777:)