Witam wszystkich fanów Virtualnego Tuningu. Przedstawiam Wam najnowszy projekt kultowego japońskiego auta jakim jest Nissan 180SX, Samochód ten śmiało można zaliczyć do grona ikon Japońskiej motoryzacji. Stał on się również bazą do licznych znakomitych modyfikacji. Wyróżnić tu można styl JDM, Drift Machine a także Rost który w brew pozorom zrobił na mnie wrażenie, ale teraz nie o tym. Moja wizja 180'tki to typowy Japan Domestic Market, ze sportowymi akcentami. Grafitowy lakier wykonany metodą "rebrush" czyli malowany, cieniowany, wykańczany graficznie. Na lakier nałożone zostały również odbicia z nowego tła. Auto otrzymało chromowane felgi, zmodyfikowany body-kit, sportowe wnętrze, maskę z włókna węglowego oraz zaczepami mocującymi.
Zdjęcie bazowe: Projekt:
Projekt czasochłonny, ale zależało mi na miłym dla oka efekcie końcowym, więc było warto. Mam nadzieję że i Wam przypadnie do gustu. Napiszcie w komentarzach co o nim sądzicie i do zobaczenia wkrótce w kolejnych artykułach! Pozdrawiam
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004) Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.