Nissan Micra czy to dobry wybór?

28 Sie 2007, 18:25

Planuje kupno tego autka... Jest to nissan micra 1997 rok...co o nim sądzicie? czy też może polecicie inny mały samochód (dla kobiety) do 6000 zł
z góry dzięki za odpowiedź! :D

tu jest link do nissanka którego mam na oku...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Łuki
luki18
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

28 Sie 2007, 19:45

:D Dla kobiety jest to najbardziej odpowiednie autko z jego wszystkimi zaletami, które potrafi zaprezentować. :lol:
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.

28 Sie 2007, 20:50

Może ktoś powiedzieć lub podać jakieś zalety tego samochodziku... Szczerze mówiąc nie jestem w tych tematach zbyt zorientowany... A bardzo mi zależy na autku, takim małym..żeby wszędzie się zmieścił :lol:
Z niecierpliwością czekam na pozostałe zdania... :D
Łuki
luki18
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

28 Sie 2007, 22:56

luki18 napisał(a):Może ktoś powiedzieć lub podać jakieś zalety tego samochodziku... Szczerze mówiąc nie jestem w tych tematach zbyt zorientowany... A bardzo mi zależy na autku, takim małym..żeby wszędzie się zmieścił :lol:
Z niecierpliwością czekam na pozostałe zdania... :D
To jest właśnie samochodzik, którego szukasz; mało usterkowy, zawsze wyglądem ponadczasowy, "kobiecy" do bólu, niewiarygodnie zwrotny... :wink:
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

11. zlot Master Truck - Opole 2015
    Z wielką radością ogłaszamy, że na tegorocznym zlocie Master Truck, ku wielkiej uciesze zgromadzonej publiczności, wśród wystawionych modeli ciężarówek obecny będzie też fiński "Highway Hero", bowiem swój ...
    Silnik 2UR-GSE - Lexus
    Pozostajemy w świecie V-ósemek. Z silników tego typu bardzo chętnie korzysta również Lexus. Japońska marka powszechnie stosuje takie motory w autach sportowych. Flagową jednostką Lexusa jest obecnie wolnossący ...