Nissan Micra czy to dobry wybór?

28 Sie 2007, 18:25

Planuje kupno tego autka... Jest to nissan micra 1997 rok...co o nim sądzicie? czy też może polecicie inny mały samochód (dla kobiety) do 6000 zł
z góry dzięki za odpowiedź! :D

tu jest link do nissanka którego mam na oku...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Łuki
luki18
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

28 Sie 2007, 19:45

:D Dla kobiety jest to najbardziej odpowiednie autko z jego wszystkimi zaletami, które potrafi zaprezentować. :lol:
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.

28 Sie 2007, 20:50

Może ktoś powiedzieć lub podać jakieś zalety tego samochodziku... Szczerze mówiąc nie jestem w tych tematach zbyt zorientowany... A bardzo mi zależy na autku, takim małym..żeby wszędzie się zmieścił :lol:
Z niecierpliwością czekam na pozostałe zdania... :D
Łuki
luki18
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

28 Sie 2007, 22:56

luki18 napisał(a):Może ktoś powiedzieć lub podać jakieś zalety tego samochodziku... Szczerze mówiąc nie jestem w tych tematach zbyt zorientowany... A bardzo mi zależy na autku, takim małym..żeby wszędzie się zmieścił :lol:
Z niecierpliwością czekam na pozostałe zdania... :D
To jest właśnie samochodzik, którego szukasz; mało usterkowy, zawsze wyglądem ponadczasowy, "kobiecy" do bólu, niewiarygodnie zwrotny... :wink:
...czy wypada tak napadać...?
kardio
Początkujący

Miejscowość: Chrobrego.
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

15 lat sukcesów Toyoty Prius
    15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...