Dziś rano zastała mnie w moim aucie niemiła niespodzianka, nie mogłem odpalić silnika, ewidentnie brak prądu. Kilka tygodni temu lakiernik mówił mi że gdzieś gubi prąd moja primera bo musiał go kablami ładować jak stał 2 dni w garażu. Ja na problem nie zwracałem uwagi, u mnie cały czas chodził - fakt, jeździłem codziennie to się pewnie ładował, może chodzi o to że dziś padał deszcz i jest wilgotno, prędzej sucho było, nie wiem - pojadę do elektryka i mam nadzieję się dowiedzieć.
Pod maską dziś zauważyłem coś dziwnego, poniżej załączam zdjęcie. Ma konsystencje piany czy czegoś takiego. Wie ktoś co to jest i czy ma to coś wspólnego z problemem? Zauważyłem też że miga mi kontrolka na czerwono, obojętnie czy włączony zapłon czy nie, z kluczem francuskim tak jakby domagał się wizyty u mechanika czy coś.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Najbardziej niebezpiecznie… na prostej drodze? Najwięcej wypadków ma miejsce nie na zakrętach czy skrzyżowaniach, ale na prostej drodze. Co takiego ma w sobie jazda prostymi odcinkami, że kierowcy tracą rozsądek i zaczynają łamać przepisy? Jazda prostą drogą wydaje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.