no właśnie z powodu tego "przerostu bla bla itd" Bo jakoś mam głupie uprzedzenie, że primera to auto dla dziadków, którzy jeżdżą powoli...;d No ja chcąc czy nie to nie mam za bardzo czym przycisnąć - 90KM.. Dlatego nie wiem czy efekt nie będzie lipny
Ale chyba za bardzo nie wiesz o czym mówimy.. Bo tyle szyby mogę sobie przyciemnić i w 100%. Więc policja ani badanie techniczne nic nie ma do gadania, jeśli mam na to atest
A wiesz jakie warunki musi spelniac szyba w polu widzenia kierowcy/mam na mysli szybę
czolową oraz przednie boczne/... Natomiast tylne bocze oraz tylna nie ma znaczenia... Na tylne szyby nie musisz miec zadnego atestu...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Apple CarPlay w samochodach marki Lexus Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
Model hybrydowy BMW ActiveHybrid 3 Model hybrydowy oparto na BMW 3 Sedan, który jest wzorem łączenia w wyglądzie nadwozia elegancji ze sportowym zacięciem. Zwracające uwagę detale: oznaczenia na słupkach C, na nakładkach progów drzwiowych, specjalne ...
Ale nie denerwuj się bo to piękności szkodzi:) Z tego co ja czytałem tylne szyby mogą być przyciemnione, ale atest i tak musi być - a jak nie - to lepiej dla mnie. A ja właśnie chcę przyciemnić tylko tylne szyby:)
PS. Tak wiem jakie;P 180 stopni musi być widoczne i przepuszczać 70 czy 75 % światła.
No więc właśnie;) Mi nie chodziło o wymogi prawne, ale o Waszą opinie - jak uważacie czy w ogóle jest sens czy to nie będzie hmm kiczowate;d no po prostu do dupy;d
Już dawno myślałem o spojlerze, ale na razie chyba nie, a co do anteny to na upartego ona mi nie jest w ogóle potrzebna więc coś zawsze można wymyślić.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.