Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
4li93 napisał(a):Tak naprawdę to ja nawet nie mam 18^^ w pązdzirniku kończe... i chcę kupić sobie jakiś nie brzydki samochód z napędem na tył ^^ nissan mi się spodobał:P w sumie mitsubishi lancer evo Ix też
MordaS13 napisał(a):4li93 napisał(a):Tak naprawdę to ja nawet nie mam 18^^ w pązdzirniku kończe... i chcę kupić sobie jakiś nie brzydki samochód z napędem na tył ^^ nissan mi się spodobał:P w sumie mitsubishi lancer evo Ix też
R34 jest AWD, jeżeli rwd to R33 o R34 zapomnij, R33 można robić bo wszystko przejdzie z 200sx-a, na początek weź sobie kup 200sx-a choć to i tak dużo za dużo jak na pierwsze auto ale myślę że jak będziesz jeździł z głową i nie kozaczył na ulicy tylko na jakimś zamkniętym parkingu to się nauczysz. Dręczy mnie tylko jedno pytanie... Czytałeś coś w ogóle o utrzymaniu tych samochodów ??
Jogi4x4 napisał(a):MordaS13 napisał(a):4li93 napisał(a):Tak naprawdę to ja nawet nie mam 18^^ w pązdzirniku kończe... i chcę kupić sobie jakiś nie brzydki samochód z napędem na tył ^^ nissan mi się spodobał:P w sumie mitsubishi lancer evo Ix też
R34 jest AWD, jeżeli rwd to R33 o R34 zapomnij, R33 można robić bo wszystko przejdzie z 200sx-a, na początek weź sobie kup 200sx-a choć to i tak dużo za dużo jak na pierwsze auto ale myślę że jak będziesz jeździł z głową i nie kozaczył na ulicy tylko na jakimś zamkniętym parkingu to się nauczysz. Dręczy mnie tylko jedno pytanie... Czytałeś coś w ogóle o utrzymaniu tych samochodów ??
To jeśli chcesz SKY'a to pomyśl może na początek o SKyline GT RB20DR 2.0 140KM.
A poza tym Skyline R34 były też autami tylnonapędowymi modele GT, GT-X. GT-V GT-T to były Skyline R34 RWD
[ Dodano: 12 Grudzień 2010, 17:01 ]
A jak dla mnie to Skyline jest najładniejszy albo w coupe albo w kombii (idealne dla rodziny) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... CBwQ9QEwAQ
MordaS13 napisał(a):Mi chodziło o jedyny słuszny silnik jakim jest RB26DETT.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki NISSAN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne NISSAN