No to jak teraz

21 Lut 2009, 12:24

ma być nieważne, kto prowadził auto ;) to moja służbówka przeżyje dopiero katowanie.... Oczywiście tam gdzie to możliwe:)

A swoją drogą, dla mnie 120 np na takiej trasie jak obecnie powoli jest cała Poznań-Kórnik... To bardzo, bardzo nie wiele. Bo traska ta niewiele różni się od autostrady... może tym, że jest mniej prosta. Jak ktoś ma dobre auto, dobre umiejętności to na lewym pasie może śmiało 160...

Dla mnie powinni wstawiać mandaty jak ktoś "zamula" na lewym.... w cywilizowanych zachodnich krajach Uni, taka jazda jest niedozwolona..

Albo za te mijanki tirów na autostradzie, też powinni od nich trzepać siano...
Radekoo
Nowicjusz

21 Lut 2009, 13:50

Prawy pas dla jeżdzących wolno a lewy dla śmigantów!Nie jest problemem predkosć tylko łeb,mózgownica podpowiadająca kiedy można depnąc a kiedy nie.Dla jednej bryczki 120 to jest dużo a dla drugiej 200 mało!Niech robią drogi ,ja przez 15 lat płacilem kiedyś podatek drogowy,nie taki mały,gdzie ta kasa?! :twisted: Ja przejechałem w życiu mnostwo kilosow odpukać bez zadnego wypadku,gdy ladnie sucho to po autostradach zap...alam ale gdy mokro, wolno jadę,zimą natomiast sie po prostu wlokę zawsze!Nie pomogą nic zakazy ,nakazy!Jesli ktos ma po prostu we łbie glupio to nic nie poradzimy na to.Kursy prawa jazdy?Od tego trzeba zaczac .Dobra edukacja podczas kursów nauki prawa jazdy,przestrzeganie przed krnąbrnościa i głupota za kierownicą,tego w czasie kursów po prostu nie ma! :x
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

System otwierania samochodu aplikacją na telefon
    Toyota, największy producent samochodów na świecie, jest zainteresowana inwestowaniem w nowe formy korzystania z samochodów, takie jak car-sharing. Z myślą o usprawnieniu takich usług opracowała nowy system ...