Witam. Planuje kupno nowej fiesty st z salonu za ok 70 tys zł. Będzie to mój jedyny samochód. Roczny przebieg nim to ok 10-15tys km. Raz w roku wyjazd nad morze-ok 550km w 1 stronę. Bede jeździł nim sam lub z 1 pasażerem. Czy jazda tym autem to będzie katorga na nierównych drogach? W odległości 60km ode mnie jest tor na który bym jeździł 2,3 razy w roku, a może częściej. Bardzo podoba mi się ten samochód oraz jego osiągi. Tylko pytanie czy warto go kupić na polskie drogi?
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Dział produkcji Audi cyfryzuje utrzymanie ruchu za pomocą aplikacji Utrzymanie ruchu w oparciu o aplikację: Od teraz około 150 pracowników działu utrzymania ruchu w fabryce Audi w Ingolstadt będzie pracowało cyfrowo. Aplikacja "Mobilne utrzymanie ruchu Audi" pozwoli im w przyszłości ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.