REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
silvo44 napisał(a):Chyba sie nie rozumiemy - po otwarciu ,,nowe posty'' nie ma przycisku ,,oznacz jako przeczytane'' - we wszystkich działach jest oprócz tego ...
BRODATY napisał(a):Ogólnie przydało by się nieco przyciemnić ramki i napisy. Większość napisów jest szara na blado szarym tle. Mało to czytelne i mdłe.
Zdaję sobie sprawę, że zrobienie tej szaty graficznej pochłonęło dużo czasu i pracy i aż głupio mi się tak czepiać ale naprawdę nieco kontrastu wyszło by forum na dobre. Moim oczom też bo po kilkunastu minutach wypadają mi na klawiaturę
MotoAlbercik napisał(a):Warto może jeszcze zrobić bardziej ciemne te ramki, w których są tematy i odpowiedzi - bo póki co, to wszystkie odpowiedzi zlewają się jakby w całość - trudno odróżnić, gdzie jedna odpowiedz się kończy, a zaczyna druga ( innego forumowicza ).
Nie wiem, jak u innych, ale u mnie nad każdym forum w ramce nad tematami zlewają się wyrazy " wyświetleń,odpwiedzi,ostatni post" - są one za blisko siebie.
BRODATY napisał(a):Może i jest nieco lepiej ale przyznam szczerze, że różnica jest na tyle subtelna, że bym jej pewnie nie zauważył gdybym nie przeczytał o dokonanych poprawkach.
MotoAlbercik napisał(a):Ja powiem szczerze - baaaardzo drażni mnie to białe tło. Przez nie jestem na forum jakby roztargniony.
ArteK napisał(a):Do zainstalowania:
1. Szybka odpowiedź (w pełnej wersji tak jak było w poprzednim layoucie)
2. Selektywne cytowanie
3. Widok ilości nieprzeczytanych postów na stronie głównej forum
stasiowski121 napisał(a):Bardzo drażni ta reklama w prawym górnym rogu strony - jeśli logowanie nie jest ustawione w tryb automatyczny przy każdej wizycie to jest to praktycznie nie do wykonania - nie da się zalogować.
BRODATY napisał(a):Nie kumam o co biegaU mnie nie ma żadnego problemu z logowaniem.
Za to ostatnio "coś się dzieje" bo czasami pojawia się u mnie taka akcja jakby posty zachodziły na siebie. Miał ktoś jeszcze coś takiego? Kilka razy mi się zdarzyło.