Cześć, dawno mnie tu nie było, bo ostatnio nie miałem czasu. Wypowiem się tak:
- byłem w salonie VW i widziałem
Passata CC w środku i powiem, że wygląda to bardzo słabo i mi się nie podoba..
-
Citroen C5 - dla starszych gości i rodzin
- widziałem na ulicy
Renault Lagunę i wygląda dość słabo (jak na niby "luksusowe" coupe dla biedoty), niestety..
-
Honda Accord - widziałem w centrum handlowym, sobie siadłem i powiem, że nieźle, wygląda i w środku (może oprócz plastikowych klamek) i z zewnątrz i już za 126 tys., można mieć full wersje ze skórą, nawigacją, kamerą cofania i automatem)
-
Opel Insignia - nie podoba mi się i nie wydałbym tyle na Opla..
- byłem też w salonie oglądać
Audi A4 po marce premium spodziewałem się w środku czegoś więcej, ale nie jest źle.. i tu mam pytanie bo by mnie interesowały dwa silniki jeden za 110 tys. - 120 KM, a drugi 10 tys. droższy 160 KM.. w przypadku słabszego silnika, aż 30 tys. na wyposażenie by zostało, więc można by fajnie doposażyć, ale coś mnie się wydaję, że to będzie mułowate ze 120 KM.. nie sądzicie? 10,6 s do 100km/5, wersja 160-konna 8,6..
BMW 3 w benzynie 143 KM (tam w salonie nie byłem) - też fajne auto, ale nie wiem czy ta marka do mnie pasuje
a ostatnio wpadłem na coś zupełnie innego nowe VOLVO S60.. chciałbym zobaczyć to auto na żywo i w czarnym kolorze, co o tym sądzicie? Benzynowy silnik T3 o mocy 150 KM od 109 tys. złotych. Szkoda, że w produkcji od listopada..