szybki napisał(a):Dzida to Ty jadąc hanką czemu nie myślisz np: o octavi byłaby to lepiej spożytkowana kasa
bo praktyczność była n-tym w kolejności wymogiem, a na myśl o Octavii mam odruch wymiotny pomieszany z nużeniem Tam nie ma nic, co by mnie do niej przekonywało.
500x tez bym nie kupił, bo nie trawię 500 look Po targach w Poznaniu stwierdziłem, że Stonic jest całkiem spoko jak na budżetowego crosovera za ok. 60-70tys. ale Kona bardziej mi leżała choć startuje z o wiele wyższego pułapu. Oglądałem też Ceeda jeszcze przed premierą i najprędzej jego bym wybrał, choć nowy Proceed mnie robi
Do 320 litrów w hatchback którego mam też problem. Teść ma qashqaia 2 i tam kufer też mizerny. Sam kształt wszystkich 500 to rzecz gustu mi się podoba.
Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...
Jak podjeżdżać pod ośnieżone i oblodzone wzniesienia? Wjazd na ośnieżone i oblodzone wzniesienie może być niebezpieczny. Ostrożność jest jak najbardziej wskazana, ale wielu kierowców rozumie to jako wolne podjeżdżanie pod górę. Jednak w tym przypadku przy zbyt ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.