szybki napisał(a):Dzida to Ty jadąc hanką czemu nie myślisz np: o octavi byłaby to lepiej spożytkowana kasa
bo praktyczność była n-tym w kolejności wymogiem, a na myśl o Octavii mam odruch wymiotny pomieszany z nużeniem Tam nie ma nic, co by mnie do niej przekonywało.
500x tez bym nie kupił, bo nie trawię 500 look Po targach w Poznaniu stwierdziłem, że Stonic jest całkiem spoko jak na budżetowego crosovera za ok. 60-70tys. ale Kona bardziej mi leżała choć startuje z o wiele wyższego pułapu. Oglądałem też Ceeda jeszcze przed premierą i najprędzej jego bym wybrał, choć nowy Proceed mnie robi
Do 320 litrów w hatchback którego mam też problem. Teść ma qashqaia 2 i tam kufer też mizerny. Sam kształt wszystkich 500 to rzecz gustu mi się podoba.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Hulajnogi elektryczne – na co powinni uważać kierowcy? Niebezpieczne wypadki z udziałem użytkowników hulajnóg elektrycznych nie należą do rzadkości. Badania przeprowadzone w Finlandii pokazały, że odsetek obrażeń w wypadkach u hulajnogistów jest wyższy niż ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.