Nowe auto za 60 - 70 tysięcy ??????

26 Paź 2009, 19:07

Wkrótce muszę zmienić auto. Dotychczas jeżdżę Renault Clio z silnikiem 1,2. Po moich różnych przejściah z używanymi samochodami chcę kupić nowe auto. Do dyspozycji mam między 60 a 70 tys. Co byście polecili? Ford Focus? Honda Civic? Mazda 3? VW Golf?
moku
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

26 Paź 2009, 20:58

Jeśli jesteś młodym albo chciącym się dowartościować mężczyzną w podeszłym wieku to kup Hondę Civic.
Jeśli porzebujesz samochodu który sprawnie zabierze Cię z punktu A do punktu B, nie porzebując przy tym dużej ilości paliwa weź VW Golf-a.

Co powiesz o Fiacie Bravo?? Dasz radę wyrwać go w dobrym wyposarzeniu i zmieścisz się w budżecie.
Kia Ceed?? Jak dla mnie ten samochód jest totalnie bez duszy, ale posiada 7 lat gwarancji :D
Może Seat Exeo?? nie wiem ile on kosztuje, ale pewnie gdzieś koło 60tysięcy.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

26 Paź 2009, 21:08

Exeo chyba nie kupi za tyle... Mazda 3 - wg mnie rewelacyjny samochód, wytrzymałośc, fajne jednostki napędowe, a do tego przyjemnośc z jazdy :) Focus też dobry wybór, znakomity układ jezdny ;) Fiat Bravo też byłby dobrym wyborem, za taką kasę kupisz z full opcją :)
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego?
    Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...