Nowe BMW 7

09 Lip 2008, 17:55

Nowe Bmw serii 7 ujrzało wkońcu światło dzienne.Dla niektórych najbardziej oczekiwana premiera roku,dla mnie osobiście też.Niestety Bmw po raz kolejny mnie rozczarowało.Zaraz to "trójce"kolejny samochód budzący mieszane uczucia.Niby jest ładny,ale czegoś mu jednak brakuje i zwyczajnie nie jest to to czego oczekiwałem po marce z Monachium.Samochód ma oczywiście dużo nowych gadżetów o których nie będę pisał bo pewnie i tak nikt tego nie czyta.

A jakie są wasze opinie na temat tego modelu?

Ciekawe czy jeśli ten model będzie sie źle sprzedawał wywalą Banglea? :P

[link wygasł]

[link wygasł]

[link wygasł]

[link wygasł]
Ostatnio edytowany przez stolarz1, 10 Lip 2008, 16:24, edytowano w sumie 1 raz
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

09 Lip 2008, 21:41

to jednak luksus sportowy i klasa dla siebie. Siódemka to marzenie ;)
(...) A jakie są wasze opinie na temat tego modelu? (...)
moje żadna, bo fotek nie widzę :twisted: ale w ciemno ładny. Mnie się ten styl podoba.
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

10 Lip 2008, 16:25

WitP_tsaJ4145 napisał(a):to jednak luksus sportowy i klasa dla siebie. Siódemka to marzenie ;)
(...) A jakie są wasze opinie na temat tego modelu? (...)
moje żadna, bo fotek nie widzę

Już to poprawiłem :)
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

10 Lip 2008, 21:38

BMW serii 7 to nike jkest samohchód to coś w rodzaju raju na kółkach :) CUDO!!!!! szefostwo firm ma już co kupować
BMW X5:::......
adrian199999
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

11 Lip 2008, 09:42

A mnie jakoś nie przekonuje do siebie, owszem jest ładny i futurystyczny, najładniejszy z BMW tych co są ale tak jak koncepty CS mi sie nie sie podoba . CS jak tylko zobaczyłem to sie zachwyciłem i "zakochałem" a tu juz takiej reakcji nie było, ale jestem pewien ze to będzie fantastyczne auto i czekam na premierę.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

13 Lip 2008, 22:27

Z pewnością jest to samochód o nieprzeciętnej prezencji, futurystyczny przez co może troszkę kontrowersyjny. Jednak jak dla mnie to plus.
Osiągi świetne, nawet spalanie 15l/100km to niezły wynik dla dwutonowej limuzyny.
Cóż tu więcej pisać...
Wystarczy przytoczyć slogan reklamowy BMW: "idealny kompromis pomiędzy komfortem i sportem".
Herr Porsche miałby zaburzenia wzwodu na widok Cayenne...
klaudia9z
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Na obcej drodze w okresie Wakacyjnym
    Okres wakacji to czas wielkich wyjazdów. Często przygotowania do nich trwają cały rok, a czasami decyzja o kierunku wyprawy podejmowana jest spontanicznie i w ostatniej chwili. Przed każdą podróżą musimy jednak ...
    Audi A3 Sportback g-tron
    Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...

15 Lip 2008, 12:52

Genialny samochód :)))) cudo na kółkach ;P PIĘKNY!!!!!!!
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

17 Lip 2008, 17:54

Bardzo mi się ono podoba. Ale tylko pomarzyć można ;|
Rodri94

20 Lip 2008, 18:44

Choć moje marzenia są troche mniejsze (AUDI A6 3.0 TDi lub 4.2) taką "Beemką" bym niepogardził :p
polo94
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska

21 Lip 2008, 14:20

Bardzo ładne autko. Widać, że BMW zaprzestał z monstrualnym nadwoziem które było w poprzedniej wersji ( nie tej co jest teraz ). Wiecie, że bedzie też BMW 3 po Face Liftingu. Udało mi się zrobić jego zdjęcie jak BMW robiło testy na autostradzie. Wrzuce na forum jak zgram fotki z aparatu.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

23 Lip 2008, 11:33

chetnie bym sobie kupil ale niestety mnie nie stac :(
rem
Nowicjusz

28 Sie 2008, 00:31

a mi sie nie podoba! ha! :) oczywiscie jezeli chodzi o wyglad zewnetrzny,ten model juz nie ma w sobie "tego czegos" co mial poprzedni egzemplarz..:(
Bardzo wiele mowisz o SOBIE, gdy wydajesz sie mowic o innych ludziach.
Architek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zgorzelec