Witam wysiadły Mamie głośniki w samochodzie wiec chciała coś taniego zamówiłem z allegro 2 głośniki do drzwi TOP AUDIO TL 1306 O mocy RMS 50W Radyjko Które mama poosiadam to JVC JVC KD-R302 4 x 50W . Po podłączeniu tych głośników strasznie się rozczarowałem basu prawie zero po pod głoszeniu ponad 30 + zaczynają trzeszczeć , z tym ze 30+ to strasznie cicho graja Mamie to nie przeszkadza wiem tez ze to jakieś ekstra głośniki ale myślę ze powinno lepiej grać . Samochód to Audi a4 1995 r
Trzeba było brać JBL cs6 za 100zł z dostawą z komplet na tył. To 16mm. A jak miały być do przodu w drzwi to JBL cs6-c (nie całe 200 zł z komplet). Są droższe ale za to grają !!! Spróbuj jeszcze wygłuszyć drzwi jakąś matą ale za wiele to nie da.
[E] Alfa 166 3,0 / Legend III 3,5 / Peugeot 607 3,0 / Saab 9-5 I 2,3T Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu E - silnik benzynowy o mocy powyżej 200KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 166 3,0 V6 - ...
Zima za kierownicą - jak się do niej przygotować? Do początku kalendarzowej zimy pozostało jeszcze kilka dni, ale już teraz zdarzają się mroźne, a nawet śnieżne dni. Dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do jazdy w trudnych warunkach. Na co powinien zwrócić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.