Nowe, małe auto z gazem czy bez i jakie ?

18 Paź 2017, 14:08

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, szukam ekonomicznego samochodu, którym dojadę do pracy, na zakupy, czasami w dłuższą trasę, a jednocześnie 5 drzwiowego gdyż chcę kupić je w salonie i myśląc o przyszłości... więc co najmniej 10 lat chcę mieć z głowy :P
Pomyślałam o Dacii Sandero, z fabryczną instalacją oraz wyposażeniem które spełnia moje warunki za 45 000 zł.
Czy może jakieś opinie lub zdania na temat Dacii ? Nigdy nie miałam styczności z tą markę, w sobotę jadę ją wypróbować.
Agnieszka35
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 04 2006
Auto: Nie mam

18 Paź 2017, 16:01

Szukam czegoś podobnego jak ty i coraz bardziej skłaniam się do corsy 1,4 z gazem . Jest dość przestronna jak na tę klasę, niedroga i dzięki instalacji tania w eksploatacji.
Wojtek72r
Nowicjusz

Prawo jazdy: 27 03 1990
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Honda
Silnik: 136km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niesprawne hamulce - plaga na polskich drogach
    Instytut Transportu Samochodowego zbadał popularne w Polsce płyny hamulcowe. Wyniki badań są zatrważające. Wiele z nich nie spełnia wymaganych norm. A polscy kierowcy często nie zwracają uwagi na to, co płynie w układach ...
    Wyprawa do MOab - relacja zdjęciowa
    Dawno mnie tu nie bylo...czas nadrobic zaleglosci. Ostatnio mialem zaszczyt wspolorganizowac impreze Autotraper Moab Challenge. Bylem przewodnikiem po szlakach Moab dla grupy z firmy Autotraper z Lodzi. Zabawa byla swietna..na ...